mám takový zvláštní dotaz. Před nedávnem mě napadlo, že si zpřehledním total commander a tak jsem označil některé složky jako skryté. Konkrétně to byly 3 složky, které nemají název, ale spíš řadu čísel - a které ani nevím, kde se tam vzdali, dále složku ATI, pak Program files a také Windows. Teď se asi popadáte za břicho, já vím...no prostě jsem tam chtěl vidět jenom ty, které doopravdy používám (s tím, že do Program files bych v případě nutnosti jednoduše najel tím, že bych zadal "zobrazit skryté složky"). Jenomže hned na to mi zmizly ikony z plochy a vůbec se systém začal chovat jaksi podivně, tak jsem zase složky odznačil z "skryté". Co mě však překvapilo je, že pouze u Program files se tato složka nechce z "skryté" odznačit. Resp. abych to upřesnil. Toto políčko je zašedlé a nedá se na něj kliknout ale vypadá nezaškrtnutě. Tak jsem z toho jalový. Ovšem to není celá komplikovanost problému. Zdá se totiž, že složku Program files zobrazoval (minulý čas hned vysvětlím) jako skrytou jenom Total commander. Když pojedu přes Tento počítač a dám "nezobrazovat skryté" složky, tak je Program files normálně vidět - čili není skrytý. Už jsem nevěděl co s tím - protože jsem musel mít v totalu zaškrtlé "zobrazovat skryté" soubory, abych se do PF dostal, ale tím pádem jdou samozřejmě vidět i ty, které by normálně skryté být mohly (kromě Windows samozřejmě