Dotazy a otázky na fórech Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Radix
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Dotazy a otázky na fórech

Příspěvekod Radix » 07 pro 2009 21:26

Nemusí to být dyslektik, takhle často píší neslyšící lidé. Známý je např. linuxák Darek "ADIO45" Zabdyr.

http://darecek.xf.cz/index.php?id=2&n=linux-ubuntu-704

Když se to neví, může vzniknout takováto debata:

http://www.abclinuxu.cz/blog/FiloBlog/2 ... ovy-kolega
Naposledy upravil(a) Radix dne 07 pro 2009 21:36, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 07 pro 2009 21:32

Někdo si léčí své "mindráky" chlastem, někdo napadáním svého okolí a net svou anonymitou, je právě pro takové typy docela přímo ráj.
Jen poznámka na okraj - proč si lidé znalí svých schopností a znalostí rodného jazyka si nenainstalují prográmek s kontrolou pravopisu. Každému občas ujede ruka, obzvláště pokud spěchá a většina z nás nepíše všemi deseti a po paměti, jako zkušená sekretářka.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 07 pro 2009 21:38

Možná to platilo mně a tak jsem si vše znova pročetl. Co jsem si z toho vzal? Psát háčky, čárky, používat interpunkce je přece samozřejmé. Jsme v prostředí české republiky a ti lidé nám budou rozumět - chceme-li to. Tedy jestli se jen nepresentujeme, ale chceme aby nám lidé rozuměli.

Někdy ta lidská ješitnost trochu unavuje, možná bych někdy mohl něco napsat na turecký stránky, ale tam zase ty háčky a stránky neberou.

peacoq

Příspěvekod peacoq » 07 pro 2009 21:40

Tak ty ses totalne odepsal :bigups:

guest

Příspěvekod guest » 07 pro 2009 21:48

Tak to je neštěstí, poraď jak z toho ven.

Abychom nespamovali tak SZ

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 07 pro 2009 21:51

Blbce a ignoranty nepředěláš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

guest

Příspěvekod guest » 07 pro 2009 22:00

To je mi jasný, jenom nevím jestli ten blbec nejsem zrovna já. Tochu se s tím rozumem peru.

peacoq

Příspěvekod peacoq » 07 pro 2009 22:05

Uz sem to ani nechtel psat, ale kdyz ani to ti neni jasne a musis se na to ptat, odpovim ti (pomuzu ti na to prijit) pomoci nazorneho modeloveho prikladu, na kteryjsi sam upozornil, 'turecke stranky':

Jak z toho ven?, ...tomu se da jen zasmat,
protoze tobe by pomohl jen pristup nekoho podobneho jako jsi ty a to presne podle tohoto principu:

/ zminil jsi turecke stranky (?, a tak je pouzijeme jako realny model),
...pochybuji, ze by jsi toho byl schopen, jak jsi uvedl 'psat na turecke forum' (bez ohldu na realitu, ale jako relany model), protoze turecky -predpokladam- neumis a podle principu tvych nazoru a kecu kolem, kdyby jsi tam napsal spatnou anglictinou a nebo mizerne-tedy-zadnou turectinou > tak snad by jsi lidem aspon poslouzil k pobaveni (presne podle principu tvych nazoru).

Me jsi ale nepobavil ani svoji cestinou, a to i vzhledem k tomu, ze mam nepochybne pravdu, ze je to cizinka
(podle dekukce kombinace slov prevzatych asi z prekladace, zameneni pro cizince velmi blizkych slov 'jaky/nejaky', a uvedena kombinace hacku ve jmena a soucasna absence hacku v dalsim textu, coz znapovida tomu, ze bud akorat zna, jak dobre napsat sve jmeno a nebo tomu, ze se jedna o slozeny text 'z hlavy s chybou + prekladac'),
pripadne, jak dodaval Pic nebo jini, ze to muze byt clovek jazykove 'postizeny' (apod.), - coz je stejne stale nezpredmetne a podstatne je drzet se zakladu a to toho, ze na nekoho ''poukazujes prstem'' kvuli gramatice a jeste o tom zakladas -stupidni tema- z nejakeho podivneho a pochybneho duvodu.

Tak jako tak, je bezpredmetne o tom psat, ale asi jsi tim chtel neco sdelit - coz ovsem vsem zustalo utajno, nicmene jiste s radostnym ocekavanim, ze ti jednou bude vraceno stejnou minci/pristupem, az budes nucen treba na tom tureskem foru hledam pomoc/radu jakehokoliv charakteru.
Naposledy upravil(a) peacoq dne 07 pro 2009 22:18, celkem upraveno 1 x.

guest

Příspěvekod guest » 07 pro 2009 22:14

peacoq Bezva, jsi velký komik a ještě větší vypravěč. A to se cení. Jak už jsem dříve napsal v mnohém máš pravdu, ale ne ve všem. Ty lidem vždy nabídneš pravdu, často velmi komplikovanou a nic.

peacoq

Příspěvekod peacoq » 07 pro 2009 22:15

:wc: :)

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 07 pro 2009 22:52

Blbcem jsem myslel, člověka s kterým se nedá normálně komunikovat, protože rozumné argumenty na něj neplatí a ingnorant, zase na vše kašle. Tedy jsem nemyslel v žádném případě Tebe, pokud to byl dotaz na mne.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 08 pro 2009 07:33

Co takhle považovat téma za vyřešené?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”