Mám porblém s připojením na internet.
Mám Premium ADSL od Radiokomunikací, notebook HP, vista home premium a síťovou kartu Nvidia nforce. ineternet mi fungoval přes rok a půl bez problémů, protokol ipv4 nastaven komplet na automatické získávání informací podle pokynů providera. nedávno jsem na ten samý kabel připojil notebook s windows XP, internet fungoval na tomto NB bez problémů. Ale na prvním notebooku s win Vista už internet někdy nejede (občas jede, občas píše omezené nebo žádné připojení). Nedávno jsem také zkoušel zprovoznit program 2hotspot, což by možná mohl být zdroj problému, ale ten jsem odinstaloval, stejně tak jsem reinstaloval síťovku a nahrál nové ovladače. Abych tento zdroj problému eliminoval tak jsem i reinstaloval windowsy do původního nastavení, takže pocítač je v nastavení kdy dřív vždy fungoval, je bez virů a s původními továrními ovladači a internet zase někdy jde a někdy ne (bez jakékoliv logiky). modem jsem samozřejmě restartoval odpojoval od elektřiny i datového kabelu, ale pořád to samé. Na druhém NTB s winXP internet stále funguje bez problémů. Zkoušel jsem i nastavovat ip (192.168.1.11) natvrdo a nic, vypínat ipv6 také bez efektu
Omezené nebo žádné připojení
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Omezené nebo žádné připojení
Jednou z možností je poškozená integrovaná síťová karta v notebooku, případně její vadný ovladač. Zkus stáhnout ovladač síťové karty ze stránek výrobce notebooku pro Vistu a nainstalovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3614
-
od muffin105
Zobrazit poslední příspěvek
24 lis 2024 14:41
-
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3225
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 4768
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 19
- 3531
-
od Fargotroniac