Jak na komprimaci
Jak na komprimaci
Vážení,jako začátečník jsem si stáhnul Shrink a DVD Decrypter,protože tu někdo říkal,že je dobrej.Chtěl bych se vás tedy zeptat,jaký s ním máte zkušenosti a ještě na jednu věc se chci zeptat:dvd decrypter nekomprimuje a proto mám ten Shrink,ale chci se zeptat zda to s tím shrinkem nejde udělat tak,aby film znovu neodkodoval,ale rovnou zkomprimoval a poslal Neru to vypálit.Mám totiž strach,že tím,že je shrink už bez vývoje,tak odkodovává špatně.Nebo se mýlím?A musím mít ten Shrink,abych mohl komprimovat nebo je na trhu freeware i něco jinýho?Děkuji všem za pomoc.
Tak já už nevím. Vím,že otravuju,ale před dvd decrypterem jsem používal dvd fab decrypter a skončil jsem s ním,protože se mi začaly sekat filmy. I s ním jsem požíval Shrink,kvůli komprimaci.Teď jsem použil Dvd decrypter a Shrink a film se se ká opět a je zvláštní,že na tom samém místě,jako se sekaly filmy s Fabem.Nevím,jestli to není vypalovačkou nebo dvdčkama nebo čím.Mohl by mi někdo poradit?
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
pokud se ti objevuje chyba na tom samém místě u stejného filmu, ikdyž si použil různé programy, tak bych řekl, že vadný je právě ten originál ze kterého to taháš; už se mi to stalo několikrát, stačí nepatrné škrábnutí a grabovací programy se budťo zaseknou a hlásí cyklickou chybu, nebo to zkopírují i s tou chybou
pokud by byla chyba ve vypalovačce, teď mám spíše na mysli vyšší rychlost pálení než závadu, tak by se to neprojevovalo na stejném místě, to samé platí i pro nekvalitní média
pokud by byla chyba ve vypalovačce, teď mám spíše na mysli vyšší rychlost pálení než závadu, tak by se to neprojevovalo na stejném místě, to samé platí i pro nekvalitní média
Já nevím,taky uvažuju o tom,že můj stolní dvd přehrávač je divnej.Je zvláštní,že se filmy sekaj vždycky tak 20 min.před koncem.Už je to na třech filmech.A taky je zvláštní,že dřív se mi to s fab decrypterem a shrinkem nestávalo.Chtěl jsem zkusit i nejnovější fab decrypter gold,co jako on na to,ale nikde jsem nesehnal crack nebo key.Tak pokud byste to někdo měli,byl bych vděčnej za pomoc.Jinak díky,že mi pomáháte.
No, pálím jenom na Verbatim - a rychlostí 2,asi bych měl koupit lepší vypalovačku,mám LG. A co sem si všim,tak vždycky mi spolupracoval Shrink s Nerem vzorově a teď mi jenom oznámí,že dekomprimoval a nespustí, tak jako vždycky, automaticky vypalování. Pro mě je to další záhada. Bojím se aby to nebylo v nějakém ovladači a já nemusel obnovit XPéčka.To bych nerad,tolik práce mi to dalo...Je to divný.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”