Life For Speed - ideální pro volant (pařím na myši ), a co třeba GTAčka(novější - Vice City, San Andreas, 4) tam se taky jezdí s autem a na volant to je taky, naučí se, jak se jezdí v provozu .
DIrt 2 tam to ani neklouže ale v 1 jo ta je strašná.A jinak Shift je celekm zbytečná záležitost takový Undercovry toho mají hodně co nabídnout.Forza 1 nebo 3 to jsou jiný okruhovky ohodně lepší než NFS Shift.
Notebook ASUS N61VN-JX079X Microsoft Windows 7 Professional
Koupím mu Forza 3 to ho bude bavit si myslim, Dirt2 je skvělá hra, ale tam je docela naročne menu a přece jen on ma 9 let a asi to moc jeste nebude chapat takže mu koupim Forza 3 a stačí díky moc kdo mi tady radili :)
Pro zvýšení přesnosti měření rychlosti internetu ukončete používání všech ostatních aplikací a odpojte se od internetové sítě. xD xD :O) MS Windows XP Home SP3, Intel Core2 CPU E8400 @ 3.00GHz, 3,5Gb RAM, NVIDIA GeForce 9600 GT, LCD monitor LG '22' W2252TQ
pokud se chce trochu naučit časem jezdit, tak mu doporučuju LiveForSpeed, ale jedině s volantem :) já mam G25 a sem s ní spokojenej :) je to jak v normálu :)
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
Flame: No on volant doma má ale je to takovy šmejd jinak ta hra vypada dobře ale řikaš že jedině s volantem a my mame takoveho šmejda tak to nema cenu :) ale diky
Pro zvýšení přesnosti měření rychlosti internetu ukončete používání všech ostatních aplikací a odpojte se od internetové sítě. xD xD :O) MS Windows XP Home SP3, Intel Core2 CPU E8400 @ 3.00GHz, 3,5Gb RAM, NVIDIA GeForce 9600 GT, LCD monitor LG '22' W2252TQ
jo to chápu, v takovymhle veku sem mel taky smejda :) az casem, jestli ho ty auta tolik bavi si koupi poradnej volant :) nebo mu ho koupis ty k vanocum :)
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
Hehe ja mu volant rozhodne kupovat nebudu to až napiše ježiškovi
No nic radeji toto forum označim jako vyřešene protože admimi jsou alergičtí na DISKUTOVANI oni respektuji pouze RADY v příspěvku, tak se mějte a diky všem za tipy, šťastné a veselé :)
Dobrý den,
i na mne padla nostalgie a rád bych si pořídil počítač na starší hry. Jednu sestavu doma mám, ale na tu už dost dobře nejde nainstalovat OS Windows XP.
Proto bych rád počítač, který bude na tento OS jako dělaný a zároveň v klidu zvládne...
Poslední příspěvek
A co to mas doma za vykrik moderni techniky? XP jsou podporovane jeste na Sandy/Ivy.