Co se týká žraločího masa, asi by mě vadil jeden fakt. Žralok vylučuje moč kůží, čili bez správné přípravy je maso prý také nic moc, ovšem nevím, já ho nikdy neměl.
Co se týká rybí polévky, vždycky mě navalovalo z mlíčí a jiker, hlavně když jsem pak později pochopil, co to ve skutečnosti je..

Kapr je ikona českých stolů a to zvláště o Vánocích, ovšem čím dál tím víc přibývá lidí, kteří se na kapra vykašlou a to jak díky jeho chuti, tak a to především, díky jeho stále se navyšující ceně, kdy kvalita masa vs. cena už tak neodpovídá..
Ať už máte na stole cokoliv, tak bacha na kosti a závěrem to doporučuji spláchnout pořádně vychlazených pivem, či vínem...

P.S.: Pangásia, coby levnější náhražku lososa neuznávám, stejně jako kombinaci masa a sýra. V hospodách to je poslední dobou docela standart. Donesou vám upečeného pangásia, na kterém budou ležet plátky eidamu, což je dle mě zprznění chuti té ryby a hlavně gastronomický průser. Někomu to může chutnat, ale mě vždycky vadilo, že tam kde dochází nápady, přichází eidam - v jakékoliv podobě