mechanika nechce kopirovat dvd. Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Janek.
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

mechanika nechce kopirovat dvd.

Příspěvekod Janek. » 25 pro 2009 12:04

Ahoj mužete poradit poslední dny jsem zkoušel skopírovat pár filmů z dvd na dvd ale dvd rom. mě nechce najit žádný disk.Musel jsem to skopírovat vypalovačkou do pc a pak dát vypalit .Mam ji rok není to nejaka super kvalita ale rád bych věděl jestli se to dá něčím otestovat .Jinak všude mě píše že zařízení pracuje správně.Možná že odešla do pekel ale chtěl bych ji nějak otestovat .Zkoušel jsem i nero a nic.Vždycky když jsem vložil nějaký disk tak se mě zeptala co chci udelat ale i to se ji už neche,občas když dam pravým otevřít tak něco ukáže ale když to dám vypálit ta mě to napíše že na disku je chyba a skončí poradte.Jinak budu muset pro novou.
Pokud nemáš u hlavy zbraň tak jde o ho....http://chs-arsoan.webnode.cz/

file:///C:/DOCUME~1/petr/LOCALS~1/Temp/gifanpr.htm

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: mechanika nechce kopirovat dvd.

Příspěvekod X » 25 pro 2009 12:58

Podívej se zda není přepnutá do jiného módu než DMA. Jestli zkoušíš zkopírovat DVD-Video, není to těžké, ale taky ne zcela prosté, mají většinou ochrany proti kopírování. Zkus DVD-Fab Platinum ... Pokud DVD-ROMka nenačte vůbec obsah (složky a soubory v Průzkumníku) DVD, nebude s ní něco v pořádku.

Janek.
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Janek. » 26 pro 2009 05:02

Ahoj skouším kopírovat již kopie které jsem sám vytvořil,filmy už dělám nějakou dobu takže vím že ty disky jsou v pořádku ,zkoušel jsem i fab a to samé ,jak jsem psal nastavené mám automaticky otevřít a zobrazit složky na disku ale to se neděje ,jen občas a to musím dát sám pravým a zobrazit obsah složky ale skopírovat to stejně nejde takže myslím že je na pokraji smrti. :mad: :mad:

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 26 pro 2009 12:17

Jestli se aspoň v průzkumníku zobrazí obsah média, tak to snad nebude až tak zlé. Že se odrovná něčím autorun média je dost časté, podezírám Win, že to dělají naschvál, protože pak existuje druhá skupina lidí, co autorun nesnášejí a okamžitě si nastaví, aby byl deaktivovaný. Jim se pro změnu neustále spouští :lol: Jestli to při kopírování z DVD-Fab Platinum hodí nějakou chybu při načítání, tak mi ji napiš, takhle jenom hádám ...

Janek.
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Janek. » 26 pro 2009 12:48

Tak jsem to znova zkusil vložil jsem dvd ,automaticky mě to nic nenabídlo i když to mám nastavené.Na obrazovce se mě u mechaniky oběvilo cd což značí jak víš že je vloženo,pravym ,otevřit a zobrazilo audio i video složku což ale pokaždé nejde.Dal jsem Fab kopirovat hlavní film ,začalo načítat disk a asi po 2 min. vyhodilo hlášku chyba čtení .Al tenhle film normalně přes vypalovačku načtu a vypálím i Fabem,takže co si o tom myslíš.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 26 pro 2009 12:56

Zkus několik médií, jestli to bude dělat a máš jí rok, reklamuj jí. Ještě jí můžeš zkusit na nějakém jiném PC, ale myslím, že to nic nezmění. Jestli je to LG, radši bych si připlatil za Plextora (asi neseženeš) nebo Samsunga (ten bude cenou stejně jako LG) a vzal tuto značku. Budeš bez problémů. Nepodcenujte práci kvalitní vypalovačky, v opačném případě budete za chvíli vyhazovat x nečitelných médíi ...

Janek.
Level 2
Level 2
Stav:

Re: mechanika nechce kopirovat dvd.  Vyřešeno

Příspěvekod Janek. » 26 pro 2009 18:51

Vyskouším dík za snahu.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
    od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem
    7
    3675
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    14 led 2025 22:40
  • Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
    od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem
    5
    3403
    od HelFix Zobrazit poslední příspěvek
    12 pro 2024 13:50

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”