Několikanásobné otevírání oken

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

PetrSJ
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Několikanásobné otevírání oken

Příspěvekod PetrSJ » 28 pro 2009 14:28

Dobrý den, mám problém s PC jedná se o několikanásobné otevírání oken. Kliknu na jakýkoliv soubor a otevře se mi to několikrát např. 100krát. vypadáto jako když mačkáte na myši tlačítko abyste si otevřeli soubor. Ale myší to určitě není protože jsem zkusil jinou a stejný problém pokračoval. Dokonce jsem přeinstaloval windows ale nepomohlo to :-( Nevíte někdo čím to může být ? Kde jhe chyba? co mám udělat nebo zkusit díky za odpovědi.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Několikanásobné otevírání oken

Příspěvekod Pic » 28 pro 2009 14:51

Dělal jsi čistou instalaci? Tedy nejprve odstranit oddíl, vytvořit oddíl, pomalé formátování (dělá zároveň kontrolu disku), následně instalace Windows, ovladačů pro základní desku a pak ostatní ovladače a teprve potom programy. Pokud ne, tak můžeš mít na PC nějakého vetřelce. Stáhni si Mwav.exe, spusť jej, aktualizuj, zaškrtni "Hledat Spyware" a spusť kontrolu. V okně programu se zobrazí nalezené problémy a to sem zkopíruj (ne celý log).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”