Dobrý den,
asi před 3 dny jsem si nainstaloval Win7. Včera se mi při přehrávání hudby notebook zasekl a objevila se černá obrazovka. Restartoval jsem ho a fungoval. Dnes jsem ho chtěl spustit a už se ukáže jen černá obrazovka, jinak notebokk pracuje. Četl jsem na internetu, že by to měl způsobovat nějaký trojský kůň. Četl jsem o tom spoustu článků, ale nikde jsem se nedočetl, co bych měl jako teď dělat? Když spustím notebook, tak vidím jen černo, takže netuším, co teď?
Děkuji za rady
Černá obrazovka
Černá obrazovka
Můj podpis je šedý...
Re: Černá obrazovka
Nezakládej duplicitní příspěvky
viz:http://pc-help.cz/viewtopic.php?f=46&t=48560
Zkus přib ootování mačkat F8 a spustit systém v nouzovém režimu. Poté udělat log z HJT a vložit do příslušné sekce
//duplicitní téma odstraněno
//mmm

Zkus přib ootování mačkat F8 a spustit systém v nouzovém režimu. Poté udělat log z HJT a vložit do příslušné sekce

//duplicitní téma odstraněno
//mmm
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Rozumím jen té první větě o bootování a nouzovém režimu. Určitě bych rád "udělal log z HJT a vložil to do příslušné sekce ", ale nějak netuším, co se tím myslí... 
EDIT: Tak se mi nepodařilo provést ani tu fázi s nouzovým režimem. Mačkal jsem jak o život, ale nic se nestalo...

EDIT: Tak se mi nepodařilo provést ani tu fázi s nouzovým režimem. Mačkal jsem jak o život, ale nic se nestalo...
Naposledy upravil(a) trefort dne 01 led 2010 16:47, celkem upraveno 1 x.
Můj podpis je šedý...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Postupuj , jak píše actionboy.
V menu navol Stav nouze s prací v síti, stáhni si HJT ( viz návod)
viewtopic.php?f=70&t=5119
+
Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware a Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware, pokud jo tak klikni na tlačítko konec
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Provést rychlý sken a klikni na tlačítko Skenovat
- po proběhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Zobrazit výsledky
- pak zvol možnost uložit log a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.
V menu navol Stav nouze s prací v síti, stáhni si HJT ( viz návod)
viewtopic.php?f=70&t=5119
+
Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware a Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware, pokud jo tak klikni na tlačítko konec
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Provést rychlý sken a klikni na tlačítko Skenovat
- po proběhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Zobrazit výsledky
- pak zvol možnost uložit log a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při restartu držet ( po najetí BIOSu) klávesu F8 , to nejde?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Když spustím notebook, vidím jen černou obrazovku. Nic nenajíždí, ani BIOS nevidím najíždět, prostě tma. Jen slyším, jak počítač pracuje, když zmáčknu na notebooku turbo mod, tak na to také zareaguje, ale zkrátka od chvíle, kdy spustím noteboök, vidím jen černou obrazovku. Nemůže to být třeba jiné F než F8? Já jsem teda zkoušel promačkávat všechno, ale třeba jsem se zrovna netrefil. Mám MSI GX630x
Můj podpis je šedý...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Je třeba se podívat do návodu k notebooku, ale pokud nejede ani BIOS, tak to nepomůže. Bude třeba resetovat BIOS (CMOS), jak se to dělá , by mělo být v manuálu. Jinak bys musel rozebrat , najít baterii na CMOS, tu vyndat na 5-10min, při vypnutém notebooku a vytaženém akumulátoru. Nejlepší bude přejít do správné sekce (problémy s HW) a potom se sem vrátit.
Tak jsem v návodu našel tohle: "To run the BIOS Setup Utility, turn on the notebook and press the [Del] key during the POST
procedure."
Zkoušel jsem teda mačkat del, ale nic se neděje.
procedure."
Zkoušel jsem teda mačkat del, ale nic se neděje.
Můj podpis je šedý...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nejlepší je vyjmout tu baterii, zadej to téma do sekce problémy s HW, kolegové Ti poradí ,jak resetovat ten BIOS.
Ahoj mám takový problém když spustím Pc oběví se černá obrazovka a na ní běha ,,not video input,, ale pc normálně pracuje akorád klávesnice nereaguje ale v biosu to je správně nastavený čím to bude děkuji....

- mar00m
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
domii: Založ si vlastní téma!
Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”