Doporučte prosím antivir ->ANKETA<- Vyřešeno
Re: Doporučte prosím antivir ->ANKETA<-
No ja mam avast prof. ale ted sem dostal NOD 32 tak se chci zeptat jestli mam dat ten NOD nebo nechat avast ?
Na antiviru tak nezáleží, jako na uživateli který u PC sedí. Mám zkušenosti s 3 antiviry. S AVG, je tak na střední úrovni, co se týče vyhledávání virů i zatěžování PC. Vystačím si s ním, s free edicí. Pozor na nejnovější verze, chvíli to trvá než se odladí a jde s ním PC vůbec spustit
NOD 32, nezatěžuje příliš PC, velmi dobře brání pronikání virům, ale když už se nějaký vir do PC dostane, často ho neumí smazat. AVAST, zkušenosti nepřímé: viděl jsem firemní počítače, myslím Pentia III kolem 1 GHz, zpomaloval je neuvěřitelným způsobem, o polovičku i více, práce na nich byla šnecí ...

Norton Internet Security 2010 kvôli nízkym nárokom, dobrej detekcii a systému nainštaluj a zabudni.
Radšej ani nepíšem lebo by nevošlo do limitu. 

- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Za sebe doporučuji Aviru, mám jí nainstalovanou na desítkách PC a nikdy nebyl problém..
Avira je naj free. Ale naj security balík je určite Norton.
Radšej ani nepíšem lebo by nevošlo do limitu. 

V prvom rade si potrebujeme ujasnit par veci...
Chces platit, alebo nie? Aku vykonnu mas masinu? Chces balik, alebo samostatne produkty? Bez odpovedi na tieto otazky sa neda kvalitne rozhodnut a odporucit :)
Chces platit, alebo nie? Aku vykonnu mas masinu? Chces balik, alebo samostatne produkty? Bez odpovedi na tieto otazky sa neda kvalitne rozhodnut a odporucit :)
Nemam rad amaterizmus...
A adresat odkazu to vie :)
A adresat odkazu to vie :)
Též Symantec Norton internet security 2010, je to perfektní.
http://www.viry.cz/go.php?p=viry&t=novinka&id=2641
http://www.viry.cz/go.php?p=viry&t=novinka&id=2641
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já jsem pro AVG a ESET.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Radit nějaký antivirák je těžké. Každej antivir někoho zklamal a někoho potěšil. Já jedu na Avastu už přes 3roky a že bych si stěžoval, to zrovna ne. I když budeš mít placený nejdražší anvivirový software neznamená, že se někde na netu nepřilepíš na vir.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Souhlasím se Stenem, kupříkladu nejen já bych AVG do svého PC nikdy nevpustil, ani NOD mě nikdy nějak neokouzlil, hlavně je placený 
Je to hodně o zkušenostech lidí, kteří vyzkoušeli více antivirů a hlavně také o tom, neklikat na každou blbost v meilu, či ICQ :-)

Je to hodně o zkušenostech lidí, kteří vyzkoušeli více antivirů a hlavně také o tom, neklikat na každou blbost v meilu, či ICQ :-)
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”