ADSL a Visty Vyřešeno

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

mik-mili
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

ADSL a Visty

Příspěvekod mik-mili » 05 led 2010 19:44

Ahoj vsem, prosim mam tady problem, doma mam ADSL o T-M. vse fungovalo vyborne. Mam doma dva notebooky jeden ma XP a Druhy Visty. Nejak jsem vrtal do wifi routeru a prestalo fungovat uplne internet. Trapil jsem se s tim a vzdal jsem to, a rozhodl se pro kabely Lan z routru do notebooku. Ale tady je problem v XP to jede 100% ale vysty se ne a ne pripojit. Modem mam zyxel 660RU-T3 a router je nejaky cerny myslim ze to neni dulezite, asi to bude v to PC s vistama.

Reklama
Stene
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Re: ADSL a Visty

Příspěvekod Stene » 05 led 2010 19:53

Na vistách se koukni do správce zařízení, zda nemáš u síťové karty vykřičník.. -> kdyžtak ovladač přeinstalovat
Že ti nejde wifina? Vem si mauál k routeru a zkus to nastavit znova.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 05 led 2010 20:05

A nemáš třeba na vistě nastavené IP napevno?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

mik-mili
nováček
Stav:

Příspěvekod mik-mili » 05 led 2010 20:15

no do prrr :-) ted k tomu sednu abych se na to podival a najednou to bezi, restartoval jsem pro test a hned se to pripoji, parada, zrejme vase slova pomohly :-)
pres wifi to nebudu delat, takovej problem jsem dlouho nevidel .. kdyz jsem resetoval router tak to bezelo do te doby nez jsem tam dal ip MAc blokovani aby to bylo na moje dva pc v te chvili to prestalo fungovat, pomohl jen vytazeni routru ze zasuvky, ale kdyz sem restart. pc tak okamzite zase nic, tvarilo s eto jako pripojeny ale stranky ani jedna nenabehly

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 05 led 2010 20:26

JJ to mi dělá asus taky, tak jsem se na to vykašlal. Akorát mě to nechtělo pustit ani do nastavení routeru, tak jsem ho tvrdě resetoval ( asi tam na něm budeš taky mít někde dírku tak na velikost hrotu tužky a pak si to jen celé znova nastavíš)
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

mik-mili
nováček
Stav:

Příspěvekod mik-mili » 05 led 2010 20:30

tvrde jsem ho resetoval neklikrat pres tu dirku ano. ale skutecne jakmile se vypnul nepo resetil pc tak uz se do site neprihlasilo, viwi mi to videlo a nic bylo to porad a porad dokola, uz od vcerejska. Ale zajmave je ze na tom pc s XP pokud ted valim net po LAn kabelu mam celych 8Mb, to pres wifi nebylo, to bylo do jednoho Mb.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 05 led 2010 20:32

A do administrace se dostaneš abys tam ty pravidla smazal?

mik-mili
nováček
Stav:

Příspěvekod mik-mili » 05 led 2010 20:36

Adm. roteru? ano vse je tam defalutne, tak jak to bylo predtim a fungovalo to. Jedinne co jsem tam predtim mel bylo nastaveni dvou IP mych PC aby se tam nedostal jinej, takhle to bezelo pul roku v poho. Pak jsem tam chtel vcera hodit zabezpeceni heslem na routru, ale pac to neumim tak se to cely posr...

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 05 led 2010 20:39

Takže se nepřipojíš ani teď po restartu? To by znamenalo že tam máš něco špatně nastavené. Buď někde IP napevno nebo tak. A zaheslovat to můžem potom spolu

mik-mili
nováček
Stav:

Příspěvekod mik-mili » 05 led 2010 20:43

ok muzet to zkusit, ted jsem na pc kde jsou XP a druhej mam ted bez kabelu LAN. TAm zapnu wifi . A hlavne ted se nepojim do routr meny a tam zapnu vyfi, tu jsem pred chvilkou vypul pac to ted bezi stejne pres LANy

mik-mili
nováček
Stav:

Příspěvekod mik-mili » 05 led 2010 20:44

tak wifi na routeru zap. ted zapinam pc :-)

mik-mili
nováček
Stav:

Příspěvekod mik-mili » 05 led 2010 20:47

tak ve vistach mam v seznamu wifi siti asi 8 a je tam ta i moje, ale ma u obrazku pocitace v zlutem erbu vykricnik, a dole blikaj u hodin dve obrazovecky a je tam pouze mistni sit

Zpět na “Sítě - hardware”