ADSL a Visty Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: ADSL a Visty
To znamená že na router by ses měl dostat - zkus to. Ten mu ale z nějakého důvodu zakazuje komunikaci dál
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
jo tam se dostanu, ale neni to korektne pripojen do site
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus 2 věci, měla by pomoc aspoň jedna z nich
Za 1) V nastavení routeru bude někde v záložce něco jako system nebo management i restart nebo restore to factory defaults - nevím jak jsi na tom s angličtinou ale snaž se to vrátit do továrního nastavení
A za 2) když otevřeš ve vistách centrum sítí a sdílení tak vlevo klikni na spravovat bezdrátové sítě. Otevře se seznam už známých použitých sítí. Tak smaž tu tvoji ( nebo pokud to nevadí tak raději všechny - zapomene to do nich hesla a typ sítě) a pak tu svou znovu vyhledej. Možná tam je jen něco jinak nastavené a nedokáže se to s tím poprat

Za 1) V nastavení routeru bude někde v záložce něco jako system nebo management i restart nebo restore to factory defaults - nevím jak jsi na tom s angličtinou ale snaž se to vrátit do továrního nastavení
A za 2) když otevřeš ve vistách centrum sítí a sdílení tak vlevo klikni na spravovat bezdrátové sítě. Otevře se seznam už známých použitých sítí. Tak smaž tu tvoji ( nebo pokud to nevadí tak raději všechny - zapomene to do nich hesla a typ sítě) a pak tu svou znovu vyhledej. Možná tam je jen něco jinak nastavené a nedokáže se to s tím poprat
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
hele tak jsem je promazal a porad stejny, v centru siti a sdileni mam ikonu meho pc pak jde jako do MyVlan to je moje vii a pak to jde s cervenym krizkem do Internet. Takove to znazorneni.
Pokud to dam to tovarniho neprestane jit net po LAN kabelu?? :-) jsem rad ze mi jede alespon tady to :-)
Pokud to dam to tovarniho neprestane jit net po LAN kabelu?? :-) jsem rad ze mi jede alespon tady to :-)
muzu poslat treba PrtScr :-)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když to dáš do továrního, tak vlatně se to hodí do stavu jako by byl nový. Tzn. že teda budeš muset zadat data aby ses připojil (ip od poskytovatele a tak, jestli to je napevno) ale do managementu se dostaneš. Prt. Scr klidně pošli a hlavně ze statusu
tak tovarni nastaveni radeji ne e. tak v zadny priloz emi to sem nejde vlozit. prdime na to holt to bude pichnuty na kabelech
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jak myslíš, ale kdybys někdy neměl doma co dělat tak sem napiš 

Re: ADSL a Visty Vyřešeno
oukej diky moc za tvuj cas, vazim si toho .