wifi v Notebooku
wifi v Notebooku
Dobrý den mam problem z Wifi v Notebooku, používam XP Home edition. Před přeinstalovaním notebooku jsem měl Windows Vistu a teda po přeinstalaci jsem musel nainstalovat nove ovladače vše se mi povedlo Lan připojení, zvuk atd... Jen wifi mi nefunguje vubec se mi nezobrazuje v panelu ani my ji Notebook nenašel a po vyskoušení všech vhodných ovladaču ze stranek od Výrobce meho notbooku jsem to vzdal a muj znamý který je přímo expert mi poradil at se obratim na stranky, ktere jsou specializovaný na tyto problemi. Take mi řekl že by mohla být chyba v anténě v notebooku nebo take múže být nějaka porucha, ale ve Vistě mi v poradku fungovala prosím o pomoc :-) Děkuji
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: wifi v Notebooku
Podívej se do správce zařízení a zjisti jestli tam nemáš nějaké otazníky nebo vykřičníky
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Vítej na PC-HELP
Hlavně napiš, jaký je to typ laptopu a jaké ovladače jsi kde našel. Pak se na to můžem kouknut.
//pokud to na Vistě fungovalo, nebude to problém HW
Hlavně napiš, jaký je to typ laptopu a jaké ovladače jsi kde našel. Pak se na to můžem kouknut.
//pokud to na Vistě fungovalo, nebude to problém HW
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud to na Vistě fungovalo, tak není jistota, že to pojede i pod XP. Někteří výrobci notebooků se brání proti downgradu na starší OS tím, že prostě nevydají některé ovladače. Mrkni na toho správce a dej vědět.
Přesný typ notebooku by se taky hodil
Přesný typ notebooku by se taky hodil
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Používam model Prestigio nobile 156 .... Drivers :WIRELESS - Intel PRO-Wireless 2200 Driver, WIRELESS - Intel PRO-Wireless 7100 Driver, Wireless AP Driver..... Všechny jsem vyskoušel a bohužel ani jeden ovladač notebook nepřijíma... :(
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Máš ji zapnout? Utilita Intel Pro Wireless slouží k nastavení a zapnutí Wifi, včetně ovladače. Ale nevím, jestli nemáš někde ještě vypínač. Nebo klávesovou zkratkou se také může zapnout.
Jak je to s těma vykřičníkama v Ovládacích panelech, není tam konflikt?
Jak je to s těma vykřičníkama v Ovládacích panelech, není tam konflikt?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A jeno ještě dodatek: Najde ti to aspoň nějakou síť? Jakoukoliv? Podívej se jestli tam nemáš přímo tlačítko na její vypnutí popřípadě zkratku fn+něco
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Ano mam tu tlačítko ale když , ji zapnu svítí oranžově a i přesto že je zapnutá se nezobrazí jen mi počítač nahlasí že je zapnutá .. Tod vše ale svítí oranžově před tim svítila modře ... :(
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Těžko poradit, tato značka mi není známa. Asi se budeš muset obrátit na servis. Pokud vím, tak to řeší Český servis, zkus zavolat někomu v místě bydliště, zda Ti s tím neporadí. Xp podporu ten laptop má, tak nevím, kde je problém. A hlavně by Ti měli říct, co přesně za wifi tam máš. Pak se s tím dá pracovat dále. 

Děkuju ... Pokusim se dozvědět něco o tý wifi a určitě sem potom napíšu v čem byl problem apon budem všichni o něco chytřejší :-) ... Mějte se hezky a děkuju o snahu :-)
Ahoj, dost by mne zajímalo, jak to dopadlo. Mám stejný problém u HP550. Z ničeho nic, jak začne nabíhat, rozsvítí se oranžově a na zmáčknutí nereaguje.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4210
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
07 bře 2025 18:37