po nainstalovani call of duty 4 moder warfare 2 ji spustim a misto textu mam nejake rozamzane pixely viz tam dole: nevite cim to muze byt text co je ve hre se normalne zobrazi ale jakoby anglicke titulky vubec.Hru jsem si stahl
VAROVÁNÍ: Kouření během včelaření snižuje riziko pobodání včelami! VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou! VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!
Zdarec.
Jsem náhodou narazil na PowerToysUser, který to umí.
Umí však jen jazyky, které jsou ve win nainstalovaný.
Když vlezu do nastavení, tak tam je toto.
Když spustím výstřižky, tak to umí jen sejmout něco jako obrázek a nahrát video.
Poslední příspěvek
Samozrejmne ze Vystrizky umi jen udelat screenshot a nahrat video.
TextExtractor je OCR, pro správnou funkci je nutná jazyková podpora.
TextExtractor a Vystrizky jsou dve ruzne aplikace na dve ruzne veci.
Zdravíčko, dnes mi na max. pár sekund zhasl počítač a potom se vše načetlo až na jednu aplikaci. Našel jsem jsem toto v hlášení Zabezpečení a údržba > Sledování spolehlivosti. Dokáže mi říct jak moc kritické to je a co se vůbec jedná.
E.:...
Poslední příspěvek
Jak moc kriticke to je uvidis sam casem a o co se jedna take musis zjistit sam, pouze z tehle chyby se to zjistit neda.
Je treba postupovat metodou pokus-omyl. Pokud se to bude opakovat, je to vazne a muze to skoncit ze nebude obraz vubec.
Ahoj,
na svém PC jsem upgradoval procesor z Ryzen 5600X na 5700X3D. Na desce jsem updatoval BIOS na novou verzi.
PC nenaběhlo pouze se roztočili ventilátory, na desce se rozsvítila červená dioda CPU. Pomohlo vyndat baterii na desce. Poté PC bez...
po nainstalování WIN 11 na starší Acer Predator 17 (980m), aktualizací, ovladačů, Avast One, CCleaner, Chrome, TeamViewer, VLC, WinRAR a Office 2024 na ntb při spuštění a pak klidně 10x v průběhu večera vyskakuje cmd s:
"FINDSTR: Cannot...