Kde koupit hry a problém s nelegálním softwarem
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kde koupit hry a problém s nelegálním softwarem
Nedávno jsem si objednal na inzerát Tomb Raider 1 originál.Nějakej hajzlík mi poslal za tři stovky Commandos 3,kde když jsem ho otevřel chybělo jedno CD.Šlo to do koš e a prachy fuč.Kdo může poradit jestli existuje obchod se staršími hrami?Neustále se mluví o kopírování,ale kde něco sehnat legálně?Hra starší jak dva ,tři roky prostě zmizí.Porošel jsem dnes tak deset obchodů na PC hry a nikde nic.Dám příklad prodávají datadisk na hru,kterou už nikde normálně nekoupíte.Co se děje se staršími hrami to rozdrtí a vyhodí??Koupil jsem si včera IGI 2/ikdyž ho mám přepal/a když už tak,že si koupím i tu jedničku...NEEXISTUJE?Aliens vs Predator,MaxPayne.Return to castle Wolfenstein aj.Všechno tohle sháním.To je opravdu člověk nucený mít kopie....!...Na žádný pochybný inzeráty už neskočím.Hlavně kde je problém,to už nikdo nechce vydělat?
Naposledy upravil(a) liborek dne 18 srp 2006 00:11, celkem upraveno 1 x.
Kdo hledá, najde!
Nejsou zrovna na skladě, ale snad ti řeknou, kdy by byli schopni tě uspokojit.
Return to Castle Wolfenstein
Aliens vs Predator GOLD
Starší hry najdeš většinou na Game4U.

Nejsou zrovna na skladě, ale snad ti řeknou, kdy by byli schopni tě uspokojit.

Return to Castle Wolfenstein
Aliens vs Predator GOLD
Starší hry najdeš většinou na Game4U.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
No něco tam je ,ale to jejen zlomek.Dokonce jsem na tom cenega.cz našel i tomb raider 2,ale už ne jedna.Prostě možná někde najdu tak třetinu co hledám s velkým úsilím,ale co zbytek?Proč to nemají normálně v prodeji?Mimochodem ten Wolfenstein na to jak je to stará hra ta cena!!!!!!Enemy teritory co je k tomu je normálně zadarmo v každým druhým časopisu.Ten predator dobrý.Dík.
Zřejmě se jim neoplatí držet třeba 4 roky na skladě krabice s cedlem, jejichž výr.hodnota může být zhruba 15 Kč.
V tom případě ti nezbyde nic jeného, než se poptat na Fan stránkách dané hry, jestli by to někdo neprodal. Nebo pokud nemáš problémy s angličtinou, tak na stránkách výrobce se většinou dají koupit starší tituly, s výjimkou exponátů z Jurského parku jako je Tomb Raider 1.
V tom případě ti nezbyde nic jeného, než se poptat na Fan stránkách dané hry, jestli by to někdo neprodal. Nebo pokud nemáš problémy s angličtinou, tak na stránkách výrobce se většinou dají koupit starší tituly, s výjimkou exponátů z Jurského parku jako je Tomb Raider 1.

Znáte pravidla?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Leda zkusit prolýzt bazary...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
2liborek: Je mi jasné, že sháníš originálky, proto jsem tě odkázal na poptání se na oficiálních Fan stránkách nebo přímo u výrobce (i zahraničního), jestli nemají pár zapomenutých kusů na skladě. Jinak bych ti napsal, ať pohledáš na warez fórech, DC nebo torrentech. Ale to jen tak na okraj.
Znáte pravidla?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Který notebook koupit? do 15 000 Kč
od pikaso.andreas » 22 pro 2024 07:19 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1547
-
od pikaso.andreas