Kde koupit hry a problém s nelegálním softwarem

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Kde koupit hry a problém s nelegálním softwarem

Příspěvekod liborek » 17 srp 2006 22:46

Nedávno jsem si objednal na inzerát Tomb Raider 1 originál.Nějakej hajzlík mi poslal za tři stovky Commandos 3,kde když jsem ho otevřel chybělo jedno CD.Šlo to do koš e a prachy fuč.Kdo může poradit jestli existuje obchod se staršími hrami?Neustále se mluví o kopírování,ale kde něco sehnat legálně?Hra starší jak dva ,tři roky prostě zmizí.Porošel jsem dnes tak deset obchodů na PC hry a nikde nic.Dám příklad prodávají datadisk na hru,kterou už nikde normálně nekoupíte.Co se děje se staršími hrami to rozdrtí a vyhodí??Koupil jsem si včera IGI 2/ikdyž ho mám přepal/a když už tak,že si koupím i tu jedničku...NEEXISTUJE?Aliens vs Predator,MaxPayne.Return to castle Wolfenstein aj.Všechno tohle sháním.To je opravdu člověk nucený mít kopie....!...Na žádný pochybný inzeráty už neskočím.Hlavně kde je problém,to už nikdo nechce vydělat?
Naposledy upravil(a) liborek dne 18 srp 2006 00:11, celkem upraveno 1 x.

Reklama
mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 17 srp 2006 23:22

Kdo hledá, najde! :wink:
Nejsou zrovna na skladě, ale snad ti řeknou, kdy by byli schopni tě uspokojit. :lol:

Return to Castle Wolfenstein
Aliens vs Predator GOLD

Starší hry najdeš většinou na Game4U.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 18 srp 2006 00:07

No něco tam je ,ale to jejen zlomek.Dokonce jsem na tom cenega.cz našel i tomb raider 2,ale už ne jedna.Prostě možná někde najdu tak třetinu co hledám s velkým úsilím,ale co zbytek?Proč to nemají normálně v prodeji?Mimochodem ten Wolfenstein na to jak je to stará hra ta cena!!!!!!Enemy teritory co je k tomu je normálně zadarmo v každým druhým časopisu.Ten predator dobrý.Dík.

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 18 srp 2006 08:12

Zřejmě se jim neoplatí držet třeba 4 roky na skladě krabice s cedlem, jejichž výr.hodnota může být zhruba 15 Kč.
V tom případě ti nezbyde nic jeného, než se poptat na Fan stránkách dané hry, jestli by to někdo neprodal. Nebo pokud nemáš problémy s angličtinou, tak na stránkách výrobce se většinou dají koupit starší tituly, s výjimkou exponátů z Jurského parku jako je Tomb Raider 1. :lol:
Znáte pravidla?
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 18 srp 2006 09:07

Jak říkám vůbec ty hry ani zřejmě už nikdy nebudu hrát,neb je mám a hrál jsem je .Jde vlastně o sbírku a tam bych chtěl opravdu originály.Jen tak na okraj.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 19 srp 2006 00:01

Leda zkusit prolýzt bazary...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 19 srp 2006 10:12

2liborek: Je mi jasné, že sháníš originálky, proto jsem tě odkázal na poptání se na oficiálních Fan stránkách nebo přímo u výrobce (i zahraničního), jestli nemají pár zapomenutých kusů na skladě. Jinak bych ti napsal, ať pohledáš na warez fórech, DC nebo torrentech. Ale to jen tak na okraj.
Znáte pravidla?

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 17 pro 2007 12:24

mikel píše: ... tak na stránkách výrobce se většinou dají koupit starší tituly, s výjimkou exponátů z Jurského parku jako je Tomb Raider 1. :lol:

mikel: Tomb Raider 1 mám, stejně jako Populous 1, Need For Speed 1, Moto Racer 1 ... to jsou opravdu staré ... pecky :lol:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 17 pro 2007 12:45

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Hry”