Windows7-připojení k internetu Vyřešeno
Windows7-připojení k internetu Vyřešeno
Po instalaci windows 7 trvá 1min.připojení k netu,vpravo dole vyskočí výstraha a dokud nezmizí,je připojení nefunkční.Vyzkoušel jsem všechny možnosti nastavení a dle informace je to normální. Po vypnutí(spánek)se to opakuje. Poradí někdo kde je chyba?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows7-připojení k internetu
Při spuštění PC a naběhnutí Windows7 se následně 1 min spouští připojení k síti? Nebo jak tomu mám rozumět?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
při zapnutí pc prostě nejde internet, poklepnu na ikonu přístup k internetu na hlavním panelu a otevřu centrum sítových připojení se zobrazí červený křížek mezi síť a internet. To trvá přes minutu. Poskytovatel internetu mi sdělil, že pokud pak připojení funguje, není to jeho věc, možná je to v nastavení Windows 7. Proto to tak píšu. Ve Vistě bylo připojení během 5vteřin. Dal jsem pc prohlídnout odborníkovi v Dobrušce,zkontroloval nastavení internetu, tam to šlo a po zapnutí doma nešlo připojení trvale.Na doporučení jsem vypnul a znovu zapnul napájení od přip.netu, pak to šlo, ale ta minuta nabíhání mě vadí, hlavně po uspání pc. Občas vyskočí hláška "chyba při stahování souboru aktualizace Eset nod 32", ?
Naposledy upravil(a) dedajan dne 21 led 2010 08:18, celkem upraveno 1 x.
Pokud to jinde jde normalne, bude problem v komunikaci sitova karta / modem. Urcite se prvne podivej jestli je novejsi ovladac na sitovou kartu, na Windows 7 vychazi kazdou chvili nove.
Pokud nepomuze novy ovladac sitove karty, tak by bylo potreba nahrat novejsi firmware na router nebo modem... coz v pripade ze modem i router mas od poskytovatele je uz vicemene problem poskytovatele.
Pokud nepomuze novy ovladac sitove karty, tak by bylo potreba nahrat novejsi firmware na router nebo modem... coz v pripade ze modem i router mas od poskytovatele je uz vicemene problem poskytovatele.
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
Problém vyřešen, bylo to v ovladačích síťové karty,asi aktualizace.Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3489
-
od Bary-Jan
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 22:07
-
- 1
- 12976
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4936
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3595
-
od petr22