Otázka je jednoduchá:
co si myslíte o tomto HDD: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=70872
popř jaký jiný externí disk byste mi doporučili v cenové kategorii 2000-3000 se stejnou (podobnou) kapacitou.
díky za každý názor
/jo ještě mě napadlo větší než 640 vážně nechci tak to ani nepište :)
Co si myslíte o exter. disku Prestigio DataRacer II 500 GB?*
Co si myslíte o exter. disku Prestigio DataRacer II 500 GB?*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 20 led 2010 23:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra). Nadpis „Externí HDD“ nevystihoval podstatu dotazu – „Externí HDD“ co? Spadnul ti na nohu? Šel na pivo? Umřel? Nemáš na něj peníze? …
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra). Nadpis „Externí HDD“ nevystihoval podstatu dotazu – „Externí HDD“ co? Spadnul ti na nohu? Šel na pivo? Umřel? Nemáš na něj peníze? …
Re: Co si myslíte o exter. disku Prestigio DataRacer II 500 GB?*
díky za vysilující opravu, a omlouvám se za nic neříkající název(takhle v noci už mi to moc nemyslí)
a ty si o tom HDD nic nemyslíš?
a ty si o tom HDD nic nemyslíš?

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nač myslíš, že tam je tlačítko "Upravit"? Kliknutím na ně můžeš upravit či doplnit svůj původní příspěvek, včetně názvu.
// Po mém zásahu už ne, já po nich z bezpečnostních důvodů příspěvky zamykám.
// Myloš
// Po mém zásahu už ne, já po nich z bezpečnostních důvodů příspěvky zamykám.
// Myloš
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
fidodido:
líbí se mi na něm, že má e-sata. Jestli to využiješ, pak je to fajn; jestli to tvůj stroj neumí, možná bys ušetřil koupí disku, který e-sata nemá.
Jinak hlavně záleží, k jakému účelu ho budeš používat. Pokud jen pro zálohování, pak je důležitější kapacita. Pokud pro běžnou práci jako doplněk interních disků, pak je důležitější rychlost. Jestli ho budeš zapínat často, stojí za otázku hlučnost (a naopak – pokud ho využiješ jen občas, je to asi jedno).
líbí se mi na něm, že má e-sata. Jestli to využiješ, pak je to fajn; jestli to tvůj stroj neumí, možná bys ušetřil koupí disku, který e-sata nemá.
Jinak hlavně záleží, k jakému účelu ho budeš používat. Pokud jen pro zálohování, pak je důležitější kapacita. Pokud pro běžnou práci jako doplněk interních disků, pak je důležitější rychlost. Jestli ho budeš zapínat často, stojí za otázku hlučnost (a naopak – pokud ho využiješ jen občas, je to asi jedno).
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Re: Co si myslíte o exter. disku Prestigio DataRacer II 500
Chtěl bych ho používat na přenášení souborů mezi počítači, takže preferuji rychlost.
Na hlučnosti mi nijak nezáleží.
A větší vážně nepotřebuju, teď mám v pc 500 už rok a zaplnil sem 200GB takže bych si na ten HDD zálohoval 2 a půl kompu :)
ohledně toho esata:
pc mám nové takže esata podporuje
Na hlučnosti mi nijak nezáleží.
A větší vážně nepotřebuju, teď mám v pc 500 už rok a zaplnil sem 200GB takže bych si na ten HDD zálohoval 2 a půl kompu :)
ohledně toho esata:
pc mám nové takže esata podporuje
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3150
-
od sabrik
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 15:35
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3150
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
-
- 3
- 1938
-
od Jirka88