Acer aspire5530g pomozte mi
Acer aspire5530g pomozte mi
Lidičky vlastní vinoů mi spadl windows vista home premium,skratkoů alt+F10 jsem již po několikáte obnovoval sistem a tentokrát jsem to nenechal dojet.Notebok byl na opravě ,sice jede ale bechová se jako dřív,myslím že mi přeformatovali hardisk a tato zkratka uvedená i v manualu alt+F10 již není k dispozici nereaguje to,co stím?? A ještě by mě zajímalo ,myslíte že kdybych sehnal recovery disky což jsoů v prodeji,pomohly by? Kamarád mi tvrdí že mi musí acer servis na ten hardisk něco nahrát aby ty recovery disky fungovali,má pravdu? Pokud by mě nějaká zasvěcená duduše pomohla a byla tak ochotná mi to napsat na meil tady je Luigi.g@seznam.cz nevím totiž zdali bych to tady našel,jsem tu nový ale i sem se budu občas dívat dík Luděk
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Acer aspire5530g pomozte mi
Zdravím,
takže, pokud Ti naformátovali v servisu disk, museli Ti nainstalovat i nový operační systém (tzn. stav, jako při nákupu). Ty recovery jsou součástí servisní partition - tedy jsou nahrané na disku a při prvním spuštění se Ti z nich instaluje systém.Dále potom při případné obnově, přes uvedenou zkratku. Pokud toto selhává, musíš jej vrátit do servisu. S cizími recovery CD moc nezmůžeš.
takže, pokud Ti naformátovali v servisu disk, museli Ti nainstalovat i nový operační systém (tzn. stav, jako při nákupu). Ty recovery jsou součástí servisní partition - tedy jsou nahrané na disku a při prvním spuštění se Ti z nich instaluje systém.Dále potom při případné obnově, přes uvedenou zkratku. Pokud toto selhává, musíš jej vrátit do servisu. S cizími recovery CD moc nezmůžeš.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Díky za odpověd,ale servis to byl nic moc,nahodili ho ale nic jsem k tomu nedostal , a co koůpit přes Acer ty disky recovery pomůže to? Zdravím Luděk
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Recovery CD už se nedávají, ale tuším, že si můžeš za nějaký peníz objednat origo placku s Win. Zkus se popotat na Acer lince, jak na to.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 1868
-
od RIKI22