ahoj, mam windows 7 home premium 32 bit zkousel jsem i jine verze i dokonce instalovat windowsi z jineho dvd ale porad ty same chyby.Kdyz mam klasicky vzhled win 7 bez aera tak se mi ikony spustenych programu slozek her apod. proste tam nezobrazuji a kdyz zobrazi tak treba v prostedku a az po treba hodine se zarovnaji vlevo. Dale kdyz dam aero udela mi to same a jeste k tomu chvilku je to pruhledne ale po chvili se to zase zmeni na nepruhledne.Ted jsem dal ten takovy nejobycelnejsi vzhled a tady ty ikony jdou normalne.Stve me na tom to aero ze nejde a ty ikony ze se nozobrazuji :(.Pak mam jsete jeden problem a tim je jedna uzasna hra Aion kdyz ji spustim tak uz v menu ty mraky u tech vodopadu se vzdycky trhnou a jedou odznova pak nekdy nevidim zdi ale ty se po case nactou a kdyz chi litat tak se mi seknou kridla ale litat jde a jeste k tomu se mi roztece textura obleku a mam ho az na zem kdyz letim.Jeste sem zapomel ze mi dela problem player media kdyz chci neco spusti tak se vzdy sekne i kdyz tam youtube na full screen tak se sekne prohlizec
Moje sestava je
Amd Athon 5800+ 2,8 Ghz x2, 2gb ram kingstone 800mhz, Ati radeon HD 4770 512 Mb,Forton 350 W , a to vse je na zakl.desce msi k9a2 neo2 diky predem za odpoved
Win 7 Problem s Aero, Player Media a s hrama :( Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Win 7 Problem s Aero, Player Media a s hrama :(
I jiné verze? I jiné DVD? To asi nebude koupené že?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
i jina verze i jine dvd.. a myslim si ze by to nemelo byt windowsem kdyz mi to dela ty same chyby a jine dvd
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A je to stáhlé?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi máš krátkou paměť nebo jsi pravidla fóra vůbec nečetl. Zde se nelegální věci neřeší. Prosím o LOCK
a to máš zkušební verze - jestli ještě fungují, nebo cracklé verze Win?
PC: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, AMD Phenom II X3 720 @ X4, CM Hyper 212 Plus, Kingston HyperX 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz CL8,
Sapphire ATI Radeon HD 4850 Vapor-X 1GB, HDD1: WD Caviar Blue 160GB, HDD2: WD Caviar Black 640GB, Seasonic 500W,
Windows 7 Home Premium 64bit
NTB: Acer TM 4272WLMi
Sapphire ATI Radeon HD 4850 Vapor-X 1GB, HDD1: WD Caviar Blue 160GB, HDD2: WD Caviar Black 640GB, Seasonic 500W,
crackle... mam i posledni aktualizace
tak to opravdu není co řešit - LOCK
PC: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, AMD Phenom II X3 720 @ X4, CM Hyper 212 Plus, Kingston HyperX 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz CL8,
Já bych to ale celkem řešit chtěl...
Mám ten samej prblém...Orogonální windows 7 Home premium... Grafická karta Asus ATI 6870
Bohužel vždy když zapnu windows....tak se mi nezapne aero...Musim jak kreten přeinstalovat ovladač grafické karty aby ělo aero...Hrát hry a pouštět filmy...
Bez toho to sice kartu ukazuje...DOkonce i správně,...Ale nechápu kde je chyba...
Mám ten samej prblém...Orogonální windows 7 Home premium... Grafická karta Asus ATI 6870
Bohužel vždy když zapnu windows....tak se mi nezapne aero...Musim jak kreten přeinstalovat ovladač grafické karty aby ělo aero...Hrát hry a pouštět filmy...
Bez toho to sice kartu ukazuje...DOkonce i správně,...Ale nechápu kde je chyba...
-
- Pohlaví:
Re: Win 7 Problem s Aero, Player Media a s hrama :( Vyřešeno
Vítej na PC-Help!
Tak si založ vlastní téma, dle pravidel která si jistě četl a nepleť se do cizího, navíc 3 roky starého!
Tak si založ vlastní téma, dle pravidel která si jistě četl a nepleť se do cizího, navíc 3 roky starého!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
VWware Workstation Player-nelze vytvořit virt.Windows. Příloha(y)
od ski1961 » 26 srp 2024 14:46 » v Programy ke stažení - 6
- 5294
-
od ski1961
Zobrazit poslední příspěvek
26 srp 2024 15:48
-
-
- 4
- 3655
-
od lukas222