Ahoj,
nevím, na koho se obrátit, potřebuju jen takovou malou radu... Jak mám v Audiograbberu 1.83 nastavit převod z mptrojek zpět na cda formát? Vím, že to ztratí na kvalitě, ale potřeboval bych to vědět.
Pokud to víš, poraď!
Děkuju
Jarda
Prevod z mp3 na cda(wma) Vyřešeno
Re: Prevod z mp3 na cda(wma)
Cda, pokud se nemylim, je typicky format pro hudebni CD. Tudiz pokud si hudbu vypalis "normalne", tak se ti na CD vejde obycejnych 80min hudby. Zkus to spis vypalit pres windows media player.
Okay, to vim, mne jde o to, ze mam napr. v PC ulozene mptrojky, tak jak z nich udelat zpet fromat cda.
Audiograbber je program, ktery dela z CD (format cda) mp3 a jde to pry i naopak - z nagrabbovanych mp3 udelat zpet format
cda (opet to zvetsi do normalniho hudebniho formatu), i kdyz vim, ze kvalita takoveho cda formatu uz nebude tak dobra.
Vim jak udelat z cda mp3, ale naopak, to nevim. O to mi jde...
J.
Audiograbber je program, ktery dela z CD (format cda) mp3 a jde to pry i naopak - z nagrabbovanych mp3 udelat zpet format
cda (opet to zvetsi do normalniho hudebniho formatu), i kdyz vim, ze kvalita takoveho cda formatu uz nebude tak dobra.
Vim jak udelat z cda mp3, ale naopak, to nevim. O to mi jde...
J.
Naopak to jde udelat jenom vypalenim na to CD, ktere udelas v tom windows media playeru
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
cda není audioformát, soubory s příponou cda ti ukazuje průzkumník, když dáš do mechaniky klasické audio CD, a jsou to jen několikakilobytové soubory - hlavičky jednotlivých písniček. Tomu příslušející formát je wav, nazývaný též Microsoft PCM, a převedeš to do něj např ve volně šířeném AUDACITY. Načteš původní mp3 a dáš Uložit jako a zvolíš formát wav - Microsoft PCM. Na kvalitě neztratíš, ale ani nezískáš, protože wav je neztrátové kódování. Získáš soubor s kvalitou původní mnp3, ale bude mít velikost souboru wav, tj. možná i desetkrát větší, záleží na tom, jak moc je původní mp3 komprimovaná.
A ještě k nadpisu: cda nemá s wma nic společného. cda je hlavička souboru na audio CD, zakódovaného do wav, wma je zcela jiný algoritmus, který navíc obsahuje i kompresi.
A ještě k nadpisu: cda nemá s wma nic společného. cda je hlavička souboru na audio CD, zakódovaného do wav, wma je zcela jiný algoritmus, který navíc obsahuje i kompresi.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud máš na počítači Nero,tak ten umí taky .Stačí zvolit vypálit Audi CD.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Soubory Wav na harddisku se liší od těch na CD-Audio tím, že mají hlavičku.
Jojo, už jsem to udělal v tom Neru, stejně díky za pomoc a vysvětlení jednotlivých formátů a pojmů... Já to předtím blbě nazval...
J.
J.
Re: Prevod z mp3 na cda(wma) Vyřešeno
Díky za info! Už to vim...
J.
J.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”