Dobrý den. Potřeboval bych prosím poradit. Trochu bude těžké to přesně popsat, ale pokusím se co nejlépe.
Hraji hru AoEII. Všichni ste jí určitě hráli. Největší koncentrací lidi hrajicích tuto hru je na serveru voobly.com. Já mam ovšem problém se na něj připojit. Používam České radiokomunikace konktrétně LAN síť s jednim modeme a routerem. Ptal jsem se pár lidí a ti řikali, že musím mít otevřené porty. Nevim, jak se otevíraji, jestli mam zavolat svému poskytovateli nebo co ještě. Porsím pomohli by jste mi? Děkuji, noob.
Porty-Problém s hrou.
Re: Porty-Problém s hrou.
A nejde v tom AoEII přenastavit na porty, které máš od providera povolený?
Jinak řešil jsem podobný problém u programu StrongDC++.
Nejdřív musíš zjistit jaký port hra potřebuje a pak se domluvit s providerem a uvidíš, ale nejlepší řešení by byla veřejná IP.
Jinak řešil jsem podobný problém u programu StrongDC++.
Nejdřív musíš zjistit jaký port hra potřebuje a pak se domluvit s providerem a uvidíš, ale nejlepší řešení by byla veřejná IP.
Děkuji. A jak uveřejním svojí IP?
A jaká jsou prosim vás nebezpečení spojená s uveřejněním ip adresy. Děkuji.
A jaká jsou prosim vás nebezpečení spojená s uveřejněním ip adresy. Děkuji.
Taxy za veřejné IP jsou u každého privdera jiné. Chce se to poptat. Já jsem ji třeba dostal zadarmo, ale můj předchozí provider mě ji nabízel za 50kč/měsíc.
Nebezpečí veřejné IP viz. například zde: http://www.mh2net.cz/view.php?cisloclanku=2005022301
Nebezpečí veřejné IP viz. například zde: http://www.mh2net.cz/view.php?cisloclanku=2005022301
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Musíš si jen zjistit, na kterém portu AoE jede. Pak jen stačí vlézt do nastavení routeru a daný port přesměrovat přímo na tvůj PC, jinak ten router ty data zahazuje
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2082
-
od kellne
Zobrazit poslední příspěvek
22 dub 2025 23:12