Multimedialni přehrávače

...

Moderátor: Mods_senior

FlyTales
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Multimedialni přehrávače

Příspěvekod FlyTales » 24 srp 2006 07:52

Uvažuji o změně přehrávače a nevím který je dobrý.Do nedávna jsem používal WMP 10,ale chci ho změnit a používat jiný.Zkoušel jsem Power DVD,Nero ShowTime,MV2.Jest-li máte nikdo tip na dobrý přehrávač budu rád,čeština vítána.

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 24 srp 2006 08:47

BS Player od Webteh. Ale pozor! Funkčnost poslední verze je podmíněná nainstalováním nějakýho prevíta - už se to tady někde řešilo. Používám předposlední verzi k naprosté spokojenosti.

shark1359
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod shark1359 » 24 srp 2006 08:52

V dnešní době asi cokoliv,co něco umí a HLAVNĚ co neobsahuje více či méně skrytý "dáreček" navíc. :D Viz. BsPlayer+šmejd "WhenUSavenow" kterej ti tam zůstane i po vyhození BsPlayeru a není lehký se ho běžným způsobem zbavit. :evil:
Good luck.

T3NK
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod T3NK » 24 srp 2006 09:28

ja doporučuju JetAudio, přehrává audio, video, DVD, MP3 Lyrics a další různá kravinky který jsem ještě ani neprozkoumal + možnost udělat si vlasní internetový radio :lol:

tohle o něm píšou na slunečnici : Univerzální přehrávač většiny multimediálních souborů (zvuků i videa) s možností konverze audio CD do WAV souborů, MP3 do WAV atd. Program má několik přednastavených úrovní equalizéru s možností vytvoření vlastního nastavení. Pomocí tohoto programu můžete i nahrávat zvukové stopy, poslouchat internetová rádia a dokonce i vypalovat. Podpora databáze CDDB je samozřejmostí.
Jan Werich : Kde blb, tam nebezpečno.

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 24 srp 2006 10:23

Fakt doporučuju Media Player Classic :bigups: Mám ho skoro rok a zatím neměl s ničím problémy, všechno mi přehrál :bigups: :idea: 8)
Everybody lies so don't trust anyone. :)

majkll
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod majkll » 24 srp 2006 11:03

Já bych doporučil na hudbu BSplayer a ny filmy power dvd.

Jsem s touto kombinací moc spokojený
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG

--->Pravidla Pc-Helpu<---

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 24 srp 2006 13:08

Já ti doporučuji zůstat u už zkoušeného MV2 Playeru pro filmy a WinAmp pro hudbu. S oběma přehrávači se kamarádím už několik let a ještě jsme se nepohádali. :lol:
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Zpět na “Vše ostatní (sw)”