Monitor přes VGA chodí, ale přes DVI se vypíná.*
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Monitor přes VGA chodí, ale přes DVI se vypíná.*
To co popisuješ je někdy i špatným odstíněním kabelu. Ačkoliv já ten rozdíl poznám taky, ale většinou mě za to lidi pucujou, že to není možný.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kvalita analogového signálu je asi nejvíce určována použitým převodníkem digital > analog v grafické kartě. Rozdíl se pozná při vyšších rozlišeních.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Hmmmm...zajímavý....no nakonec sem si obstarala tu redukci, myslela sem, že zapojím a pojedu bez problémů, jako dřív a co se nestalo...ten samej problém jako, když sem chtěla použít digitální kabel...asi na druhej pokus se mi podařilo dostat do nouzovýho režimu a tam sem zjistila problémy u grafiky...hlásilo to, že neni k dispozici RAM grafického adaptéru, ovladač a ani vlastně typ grafického adaptéru...začla mě torchu jímat hrůza, jestli je grafika v pohodě, aby to nebylo místo stovky za redukci mnohem víc....stáhla sem si nový ovladače ke grafice, nainstalovala...ale... :) ještě to nestačilo..nebyl tam správnej poměr na rozlišení a ještě to po mě chtělo instalaci...čehosi :) tak sem tam strčila cd k monitoru ať si to dělá, co chce...další restart a už na mě koukal obraz jako dřív :))
Za názory k digitálu díky moc, určitě to někdy zase zkusím, ale teď potřebuju bezproblémově fungovat a jak se znám, tak by to bylo zase na dýl, tak až někdy.... :))
Za názory k digitálu díky moc, určitě to někdy zase zkusím, ale teď potřebuju bezproblémově fungovat a jak se znám, tak by to bylo zase na dýl, tak až někdy.... :))
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
A jaká je to vlastně redukce? DVI>VGA nebo VGA>DVI. Pokud z DVI na VGA a jde správně, měl by jít i DVI kabel. Pokud opačně, tak to nic neřeší a jsi stále na VGA, ač s redukcí DVI.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Je to redukce z DVI na VGA - je to propojený a funguje to, to je pro mě v tuhle chvíli dost důležitý, potřebuju nutně fungovat :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 8940
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4273
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9515
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
-
Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky - 5
- 3631
-
od atari
01 pro 2024 20:23
-
-
- 7
- 4057
-
od buchtik