Při hraní her na mém notebooku dosahuje teplota jádra 80-90C*, a hardisk 50-55 ,je to snesitelné pro notebook,???
AMD athloon x2 64
Vysoká teplota
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vysoká teplota
Záleží na jakém povrchu je, jestli je třeba v peřinách, tak se nediv, je to normální teplota. 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
ne,právě že mám pod ním knihu
jak dlouho ho máš? vetráček může být zanesený tak by ho bylo kdyžtak třeba vyčistit
teprve 2 mesice
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je to vysoká teplota! Vyčisti si vetrák alebo skús čosi takéto :http://www.inzercia.sk/inzerat-AHB8688-chladiaca-podlozka-pod-notebook-laptop/
samael.35
no pokud ntb nedělá žádný problémy nezabíval bych e tím je to prostě ntb a komponenty v něm jsou stavěný na výšší teplotu a když výrobce udělá špatný chlazení tak ty to už nijak nespravíš (chladící podložky naprd), no a až se pokazí tak ho vyreklamuješ
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Vsecho je v klidu,jsem s nim spokojen,ale znepokojuje mne ta teplota,vsechno je nad 50,hlavne jadro jak jsem psal 80-90 pri hrani,
jedine co ma optimalni teplotu je TEMP 2, 45C*-ale nevim co to je
jedine co ma optimalni teplotu je TEMP 2, 45C*-ale nevim co to je
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A když zkusíš hrát na regulérní podložce jako je stůl?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Teplota okolo tech 80 byla i kdyz jsem mel hru minimalizovanou,jakmile jsem ji vypnul,behem pěti minut teplota klesa na 48C*
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A když to teda hraješ na stole a ne někde na knize?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Na stole moc nehraju,vetsinou ho mam na zidli (drevene) napr. ted a sedim na posteli,anebo na posteli a mam pod nim atlas a kazdou pulhodinu ho obratim na druhou stranu ,tam je studeny,ale i kdyz ho mam na zidli-co se da brat i jako stul,je teplota vysoká
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3560
-
od Magda123
Zobrazit poslední příspěvek
26 dub 2025 11:02
-
- 9
- 3546
-
od Rewqa
01 led 2025 15:14
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1806
-
od SGvagon
09 lis 2024 22:09
-