Ahoj lidi, pořídil sem si taky stolní DVD rekordér a s tim přišla i otázka jak upravit film pořízený na tomto rekordéru. Vypálil sem si film na DVD-RW a teď bych ho chtěl nějak upravit ( vymazat titulky, odstranit logo atd.) a nevim jak. Mohl by někdo laicky popsat postup. Díky
/založil jsem ti nové téma ať se nemíchají 2 dotazy dohromady. Btw je to přesně popsáno v pravidlech fóra!
/mikel
Jak upravit film nahraný na DVD rekordéru?
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Bohužel a za to se omlouvám nyní nejsem schpen vyhledat ti všechny odkazy na dále zminované programy.
Takže pokud vlastníš balík programů Nero Home máš z úpravou videa takřka vystaráno Najdeš tam prográmek na střih i na převod do nero digital (ten ti ten film smrskne zripuje aby v pc zabral co nejméně místa) Pokud chceš pouze vynechat některé součásti a přepálit si pouze vlastní film bez titulků cizího zvuku zřejmě bych ti doporučil DVD Shring. Mno jinak kdo nezkusil neví chce to udělat si trochu času a prolést si na některém ze srverů odkud se stahují programy sekci s těmi multimediálnímy můj favorit je http://www.slunecnice.cz Ještě jednu radu až to tam budeš prolízat nestahuj bezhlavě a pročti si jak komentář k programu tak diskusi leckdy ti to ušetří spoustu problémů.
Takže pokud vlastníš balík programů Nero Home máš z úpravou videa takřka vystaráno Najdeš tam prográmek na střih i na převod do nero digital (ten ti ten film smrskne zripuje aby v pc zabral co nejméně místa) Pokud chceš pouze vynechat některé součásti a přepálit si pouze vlastní film bez titulků cizího zvuku zřejmě bych ti doporučil DVD Shring. Mno jinak kdo nezkusil neví chce to udělat si trochu času a prolést si na některém ze srverů odkud se stahují programy sekci s těmi multimediálnímy můj favorit je http://www.slunecnice.cz Ještě jednu radu až to tam budeš prolízat nestahuj bezhlavě a pročti si jak komentář k programu tak diskusi leckdy ti to ušetří spoustu problémů.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
ini808 píše:Nejjednoduší úprava je v počítači. Dej si ten soubor do počítače a pak si najdi nějakej program na stříhání videa a v tom to udělej.
Jo to je mi jasný, stahnul sem si pinnaclestudio a mam eště sonyc mydvd. Problém je v tom že tam ten film nemůžu otevřít abych moch upravovat. DVD shrink mam taky a upravit film, jako nechat tam jenom češtinu a vysekat titulky to jo ale jak s prostředka filmu vymazat třeba reklamu to nevim.
Každopádně vám moc díky za odpovědi
K něčemu takovému už potřebuješ trochu profesionálnější software na DVD authoring. Např. DVDlab Pro.
Sonic MyDVD je dobrý na editaci fotek nebo zvuku, ale u videa není zrovna na špičce (převzato z recenze).
EDIT: Anebo to zkus trochu složitěji - konvertuj si DVD bezztrátově do AVI, sestříhej AVI ve VirtualDubu a pak sestříhané AVI převeď zase na DVD.
Sonic MyDVD je dobrý na editaci fotek nebo zvuku, ale u videa není zrovna na špičce (převzato z recenze).
EDIT: Anebo to zkus trochu složitěji - konvertuj si DVD bezztrátově do AVI, sestříhej AVI ve VirtualDubu a pak sestříhané AVI převeď zase na DVD.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
MyDVD to mi něco řiká...Jak vysekat reklamu ... Natáhni do střihačky MyDVD ten film tolikrát kolikrát tam máš reklamu první díl filmu bude ..začátek filmu až začátek první reklamy..posuvník konce bude na začátku první reklamy ...druhý díl filmu bude část mezi první a druhou reklamou posuvník začátku bude na konci první reklamy tak abys ještě eliminoval vracečku (tj vrácení filmu o nekolik vteřin zpět aby divák věděl co tam bylo než šel na kafe) konec bude zas na začátku druhé reklamy po spojení dvou dílů doporučuji krátký náhled do celku a přehrání v místě spoje. Pokud se ti nechce trávit čas precizním navazováním MyDVD má dostatek efektů které do spoje můžeš vložit nejednoduššíje zatmívačka.
A ještě si neodpustím svůj osobní názor... než bych takhle trávil čas u počítače raději si to stáhnu hotové viz podpis.
A ještě si neodpustím svůj osobní názor... než bych takhle trávil čas u počítače raději si to stáhnu hotové viz podpis.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
To sem si neuvědomil že ty to máš nahraný v klasickým DVD formátu. To znamená že to budeš muset převést. Pokud máš Nero home 7 příslušné programy jsou v tomto balíku obsaženy a to včetně střižny.
Opět jen poznámečku už si se díval po internetu zdali by se ten titul nedal stáhnout hotový? Protože převod z DVD do avi jednak sežere hromadu místa na disku pokud máš nový počítač tak ti zabere tak hodinu až dvě střhání tak hodinu s trochou praxe a pak zpět převod do klasického DVD formátu pro stolní přehrávače znovu hodinu až dvě. Se slušnějším připojením mám za tu dobu ten film staženy a tím rozdílem že u PC strávím třetinu času.
Opět jen poznámečku už si se díval po internetu zdali by se ten titul nedal stáhnout hotový? Protože převod z DVD do avi jednak sežere hromadu místa na disku pokud máš nový počítač tak ti zabere tak hodinu až dvě střhání tak hodinu s trochou praxe a pak zpět převod do klasického DVD formátu pro stolní přehrávače znovu hodinu až dvě. Se slušnějším připojením mám za tu dobu ten film staženy a tím rozdílem že u PC strávím třetinu času.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3196
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 17:00