Rychlost downloadu v poho ale ping hruuza !!help?
- Thermit
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Rychlost downloadu v poho ale ping hruuza !!help?
čuz psal jsem poskytovateli v pátek do tedka mi neodpověděl tedka jsem stahoval torrent rychlostí 250 kB/s pohoda ale když hraju ping mám 400 -300,prostě děs nevím si rady tady je výsledek z rychlost.cz http://rychlost.cz/rh/20100560554-600a257e6d.html pomohl by mi někdo,jestly je rada což velmi pochybuju :( jo a když dám připojení k místní síti a stav tak ty obrazovky 2 blikaj modře (nejspíš to znamená že je blbý signal ale předtím jmi to nedělalo(tak týden z5)
BSOD
Re: Rychlost downloadu v poho ale ping hruuza !!help?
Jaký je provider a typ připojení?
- Thermit
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
CL Net
Vysokorychlostní Internet nebo co,je to připojený k místní síti,nebo nejspíš wifi
Vysokorychlostní Internet nebo co,je to připojený k místní síti,nebo nejspíš wifi
BSOD
-
- Pohlaví:
- a kde je polozka stabilita ? / mela by byt pod web-odezva
-
- Pohlaví:
Jak nemas stabilitu aspon 50sat procent (obecne), tak nemuzes nic-moc ocekavat. Nepochybne jde o wi-fi, a tak zalezi, kolik PC je pripojeno na router, vcetne kabel + pres wi-fi signal. (Jak uvadis; ''je to připojený k místní síti,nebo nejspíš wifi'' - to je velky rozdil, zda wi-fi nebo sit.)
Jsi-li na wi-fi ty sam, tak stabilita 30cet procent odpovida spise mizernemu signalu - pres zed, velmi spatne se signal prenasi i po schodech nahoru (ve smyslu do patra domku - zatimco horizontalne bude prijem lepsi - takovou mam ja zkusennost), mozna i ''selhavani'' wi-fi zarizeni komplu (kdyz uvadis, ze drive to nedelalo).
Pripoji si PC na kabel a budes-li mit tam mizernou stabilitu i takto, je to opravd problem posktovatele - kabel ti rekne co a jak, wi-fi neni garantovano jako vystupni/koncove zarizeni pro pripojeni na internet (ve smyslu kvality a rychlosti).
(- blikajici obrazovky je pouze ''Zobrazeni animace'', nikoli ''hledani/problem navazovani-hledani site''.)
/ - kdyz zminujes, ze Download je OK, ale jen te zlobi ping, tak zde mas porovnani (vlevo: ty / v pravo: ja):
Jsi-li na wi-fi ty sam, tak stabilita 30cet procent odpovida spise mizernemu signalu - pres zed, velmi spatne se signal prenasi i po schodech nahoru (ve smyslu do patra domku - zatimco horizontalne bude prijem lepsi - takovou mam ja zkusennost), mozna i ''selhavani'' wi-fi zarizeni komplu (kdyz uvadis, ze drive to nedelalo).
Pripoji si PC na kabel a budes-li mit tam mizernou stabilitu i takto, je to opravd problem posktovatele - kabel ti rekne co a jak, wi-fi neni garantovano jako vystupni/koncove zarizeni pro pripojeni na internet (ve smyslu kvality a rychlosti).
(- blikajici obrazovky je pouze ''Zobrazeni animace'', nikoli ''hledani/problem navazovani-hledani site''.)
/ - kdyz zminujes, ze Download je OK, ale jen te zlobi ping, tak zde mas porovnani (vlevo: ty / v pravo: ja):
Naposledy upravil(a) peacoq dne 08 úno 2010 16:27, celkem upraveno 1 x.
- Thermit
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ty obrazovky blikají všelijak,jedna svítí druhá ne pak obě jo a ne.Jinak mám ANténu na střeše bydlím na kopci a vedle mě je málo baráků,a mám to připojený kabelem do pc,jinak v domácnosti je jen jeden pc takže jen já jsem napojenej
BSOD
-
- Pohlaví:
''mám anténu na střeše'' / ...to ale znamena, ze ty internet chytas vzduchem, nikoli kabelem (kabelova TV, nejaky provider co ti net dotahl domu), to je tedy wi-fi pripojeni - antena prijima signal ''od nekoho'' a ty jsi za ni dale pripojen kabelem ?,
- nebo co to je za antenu ?, (jiste nemas na strese prevodni antenu, aby jsi z ni mel primy signal - coz ani standartne nelze).
Ping;
- jake servery ? > jeslti hrajes na zamorskych, tak budes it vzdy vyssi ping (napr. 200), zatimco dobry bude tak 100 (ja hraji jen na americkych a na wi-fi mam ping 100 a vyse, i 150sat, ale kdyz se pripojim na kabel, tak mam 40 - max. 80)
- ale ve tvem pripade vysoky ping dela (asi jiste) prave nestabilita
Jeji pricina muze byt od poruchoveho modemu, pres spatny kabel, az po problem zminene anteny, a providera obecne - napis mu znova, a poskytni vypis statistiky, vcetne uvedene stability.
Ovsem si predem nastuduj co je ti vubec jako pripojeni poskytnuto, ''CL Net - vVysokorychlostní Internet nebo co(?)''
(- jesltize ale mas vubec smlouvu a ''ta antena'' je jejich a jedna se o priklad wi-fi pripojeni, jako nabizeji i jine firmy; maji vlastni wi-fi sit a na ni umoznuji propojeni poskytnutim prijimaci anteny a hesla k siti (napr. Entira ))
Ty obrazovky / ...klikni pravym na ikonku -obrazovky+zemekoule- a nejak cesky tam bude Zapnout/Vypnout animaci pripojeni (tak nejak).
- nebo co to je za antenu ?, (jiste nemas na strese prevodni antenu, aby jsi z ni mel primy signal - coz ani standartne nelze).
Ping;
- jake servery ? > jeslti hrajes na zamorskych, tak budes it vzdy vyssi ping (napr. 200), zatimco dobry bude tak 100 (ja hraji jen na americkych a na wi-fi mam ping 100 a vyse, i 150sat, ale kdyz se pripojim na kabel, tak mam 40 - max. 80)
- ale ve tvem pripade vysoky ping dela (asi jiste) prave nestabilita
Jeji pricina muze byt od poruchoveho modemu, pres spatny kabel, az po problem zminene anteny, a providera obecne - napis mu znova, a poskytni vypis statistiky, vcetne uvedene stability.
Ovsem si predem nastuduj co je ti vubec jako pripojeni poskytnuto, ''CL Net - vVysokorychlostní Internet nebo co(?)''
(- jesltize ale mas vubec smlouvu a ''ta antena'' je jejich a jedna se o priklad wi-fi pripojeni, jako nabizeji i jine firmy; maji vlastni wi-fi sit a na ni umoznuji propojeni poskytnutim prijimaci anteny a hesla k siti (napr. Entira ))
Ty obrazovky / ...klikni pravym na ikonku -obrazovky+zemekoule- a nejak cesky tam bude Zapnout/Vypnout animaci pripojeni (tak nejak).
Naposledy upravil(a) peacoq dne 08 úno 2010 16:24, celkem upraveno 1 x.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám taky WiFi, stabilita se věčně neukazuje a táhne to dobře.
Ten ping se mi zdá celkem v pohodě, já když zadám ping do CMD tak mám tak 20ms a když měřim na rychlost.cz TEST tak tam je taky maximálně třeba 220ms
totálně na nic download 4,5Mb/s no to je teda nádhera, už by se mělo zaplatil providerovi, měsíc zklus
Ten ping se mi zdá celkem v pohodě, já když zadám ping do CMD tak mám tak 20ms a když měřim na rychlost.cz TEST tak tam je taky maximálně třeba 220ms
totálně na nic download 4,5Mb/s no to je teda nádhera, už by se mělo zaplatil providerovi, měsíc zklus

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
- Thermit
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hraju na českých serverech ale jak říkám týden zpátky to neblbloping mají lidi na tom serveru okolo 30,já měl vetšinou 15-25,určitě bude chyba u poskytovatele,když dám do CMD třeba ping -t nix.cz tak tam mám ukázáno nad 100 ms
BSOD
- Thermit
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
taky to nemáš v pořádku a jestly jo tak nevím,počkám a uvidím až napíšou z clnetu
BSOD
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4887
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
26 lis 2024 12:48
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”