Rychlost downloadu v poho ale ping hruuza !!help?

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Dramiczek
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Rychlost downloadu v poho ale ping hruuza !!help?

Příspěvekod Dramiczek » 08 úno 2010 18:56

peacoq píše:Jak nemas stabilitu aspon 50sat procent (obecne), tak nemuzes nic-moc ocekavat. Nepochybne jde o wi-fi, a tak zalezi, kolik PC je pripojeno na router, vcetne kabel + pres wi-fi signal. (Jak uvadis; ''je to připojený k místní síti,nebo nejspíš wifi'' - to je velky rozdil, zda wi-fi nebo sit.)
Jsi-li na wi-fi ty sam, tak stabilita 30cet procent odpovida spise mizernemu signalu - pres zed, velmi spatne se signal prenasi i po schodech nahoru (ve smyslu do patra domku - zatimco horizontalne bude prijem lepsi - takovou mam ja zkusennost), mozna i ''selhavani'' wi-fi zarizeni komplu (kdyz uvadis, ze drive to nedelalo).

Pripoji si PC na kabel a budes-li mit tam mizernou stabilitu i takto, je to opravd problem posktovatele - kabel ti rekne co a jak, wi-fi neni garantovano jako vystupni/koncove zarizeni pro pripojeni na internet (ve smyslu kvality a rychlosti).
(- blikajici obrazovky je pouze ''Zobrazeni animace'', nikoli ''hledani/problem navazovani-hledani site''.)

/ - kdyz zminujes, ze Download je OK, ale jen te zlobi ping, tak zde mas porovnani (vlevo: ty / v pravo: ja):

S tebou holečku moc nesouhlasím a ty fotky na porovnáni mi spíše příde jako frajeření a nic více !

Reklama
peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod peacoq » 08 úno 2010 18:58

CO to tady smrkas za debility.
Jaka frajeri (?), to, ze ti to snad pripada jako ''hodne'' to je jen tvuj problem a toho co za zmety ty pouzivas. Pro jine je to normlani a nebo malo. Nehlede na to, ze tvoje zvasty jsou naprosto o nicem a zcela zbytecne.
A za druhe, ...s tim, s cim ty nesouhlasis - tomu se ja muzu jen zasmat. Jdi se vysmrkat a nemel nesmysly.
Naposledy upravil(a) peacoq dne 08 úno 2010 19:07, celkem upraveno 2 x.

Dramiczek
nováček
Stav:

Příspěvekod Dramiczek » 08 úno 2010 18:59

Thermit píše:čuz psal jsem poskytovateli v pátek do tedka mi neodpověděl tedka jsem stahoval torrent rychlostí 250 kB/s pohoda ale když hraju ping mám 400 -300,prostě děs nevím si rady tady je výsledek z rychlost.cz http://rychlost.cz/rh/20100560554-600a257e6d.html pomohl by mi někdo,jestly je rada což velmi pochybuju :( jo a když dám připojení k místní síti a stav tak ty obrazovky 2 blikaj modře (nejspíš to znamená že je blbý signal ale předtím jmi to nedělalo(tak týden z5)

Může to být i procesorem může to být registry , příčin je hodně ,, mě pomohlo total vyčištění PC :x nejspíš máš nějaký maras v PC co to žere ,)

Dramiczek
nováček
Stav:

Příspěvekod Dramiczek » 08 úno 2010 19:10

peacoq píše:CO to tady smrkas za debility.
Jaka frajeri (?), to, ze ti to snad pripada jako ''hodne'' to je jen tvuj problem a toho co za zmety ty pouzivas. Pro jine je to normlani a nebo malo. Nehlede na to, ze tvoje zvasty jsou naprosto o nicem a zcela zbytecne.
A za druhe, ...s tim, s cim ty nesouhlasis - tomu se ja muzu jen zasmat. Jdi se vysmrkat a nemel nesmysly.

Ty se vrať zpět do mateřinky a nauč se psát Lamko ,) a nepoučuj když sám nevíš

jo a ty ,,Moje Zmety by tě pěkně překvapily ... narozdíl si nevyskakuju a pokud vím tak s obrázkem jsi mu moc nepomohl ..a text se už dá až na tu češtinu :evil:

peacoq

Příspěvekod peacoq » 08 úno 2010 19:28

Jdi smrkat nekam jinam a kdyz nemas kapesnik, tak si utri nos do kosile.

Thermit
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Thermit » 08 úno 2010 19:47

Pánové nehádejte se radši mi pomozte,jinak mám Advanced system Care,pročistil jsem tím pc a pořád nic,je tam čistič registrů,odstranění spyware,odstranění cokies
BSOD

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 08 úno 2010 19:57

ten ping na nix.cz někdy vyskočí, viz příloha
jo a moc se tu nehádejte, to tu nikoho nezajmá moc :-) jak se říká moudřejší ustoupí...
jo a ten ping mám měřenej ještě s uploadem 50kiB/s tak to neberte nějak moc vážně :-)
a abyste se nerozhádali tak píšu: NEFRAJEŘIM jen podávám alternativní měření s WiFi připojením
Přílohy
ping nix.png
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 08 úno 2010 20:39

místo příkazu ping dej příkaz tracert a změř na kterém bodě ti to nejvíc padá
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Thermit
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Thermit » 08 úno 2010 21:12

když zádám tracert tak jen naskočí černá tabulka a hned se vypne a když zadám tracert -t nix.cz tak to samé
JInak tedka stahuju z premium na czshare a stahuju 30 kB/s to v pořádku asi nebude
BSOD

peacoq

Příspěvekod peacoq » 08 úno 2010 21:15

Ikonka Start/Spustit > prikazovy radek, a napsat:

tracert www.xxx.xy > Enter - v okne CMD (Command Prompt) se zacnou vypisovat data identifikace pripojeni, - kdy a kudy.
Pro ulozeni je nutne screenovat/fotit postupnym klikanim na PrintScrn (Print Scdreen - vyfot obrazovku), protoze po dokonceni vypisu se okno okamzite zavre. Nasledne otevru kreslici program a vlozim screen.

ping -t www.adresa.xy - trochu mene prehledny vypis, nez v prvnim pripade, ale bezi ''stale'', dokud okno CMD nezavres

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 08 úno 2010 21:17

napiš cmd a pak do toho černýho to napiš :idea:
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

peacoq

Příspěvekod peacoq » 08 úno 2010 21:25

To je velmi snadno zodpoveditelne, bez ohledu na stabilitu (i kdyz to je pravdepodobne tvuj problem do budoucna):

- zcela nepochybne jsi - free-uzivatel, tj. neplatis a tedy nemas zadne zarucene limity stahovani (vesmes na to kazdej jaksi zapomina)
- stahujes omezenou ryclosti, zpravidla od - do, dle nastaveni provozovatele (treba max. 150 a uplne max. 300 KB/sec)
- rychlost zalezi na momentalnim vytizeni serveru a muze byt i hluboko pod maximalni free-rychlosti, treba i 10, 20, 50 KB/sec, a navic...
- objevi-li se platici klient, musis mu link/cestu uvolnit (casto se uvadi Free Slot), protoze vetsina serveru nerozlisuje free vs. placene cesty, ale proste ''zpomali'' ty free-stahujici, aby se uvolnila kapacit/zvysila rychlost tomu, kdo si za to plati

Poznamka: rychlost stahovani potom negaticne ovlivnue i nastaveni PC jako je ''tahani souboru skrz firewall'', apod.

(- torrent je na tom trochu jinak, zalezi na ''zdravi souboru'' a na poctu uzivatelu, kteri soubor sdili - a tak zjednodusene receno ''tahas od kazdeho neco'')

/ - na obrazku jsou uvedeny priklady stahovani ''premiove vs. free'' (coz je mozne i kombinovat; jeden soubor stahovat free, druhy na registraci, apod.)
Přílohy
stahovani_rychlost_uloz-to.jpg

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
    od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě
    6
    4745
    od Riviera kid Zobrazit poslední příspěvek
    26 lis 2024 12:48

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”