Zdravím všechny,
abych nastínil celý problém, mám notebook Toshiba satellite A200-1S9, starý necelé 2 roky, doteď bez problémů, ale asi před 2 týdny jsem zjistil, že vypalovačka nepálí DVDčka. Používám Ashampoo od začátku, nikdy mi nezkazila jediné DVD, a to jsem jich vypálil stovky, ale před těmi 2 týdny Ashampoo vypaloval jako obvykle a nahlásil úspěšně vypálené DVD, ale po načtení DVD v počítači se DVD tvářilo jako prázdné, tak jsem to zkoušel znova a znova, po pár pokusech už program vypaloval DVD více než hodinu se stejným výsledkem, zkoušel jsem tedy jiné programy a bez úspěchu... Jinak čtení DVD není problém. Nevěděl jsem čím to je, zda-li je vypalovačka na odpis nebo je tam nějaký problém s virem nebo něčím jiným, tak jsem se rozhodnul přeinstalovat systém jako už několikrát před tím, když jsem měl pocit že visty blbnou a je čas je přeinstalovat. Mám DVD "Obnovení produktu" s Windows Visty Home premium 32bit od Toshiby. Přeinstalování proběhlo úspěšně ovšem problém s vypalováním pokračoval. Zkoušel jsem nainstalovat nejnovější ovladače pro mechaniku, ovšem hlásilo mi to že ty už nainstalované jsou, tak jsem zkusil projet viry (mám Aviru antivir) a nic nenašla, taky jsem použil Spybot na malware apod. něco málo to našlo ale opět nic. Ještě jsem pak někde četl, že po nové instalaci je dobré vůbec nic instalovat pouze nové aktualizace windows a pak hned zkusit vypalování, tak jsem tedy chtěl znovu přeinstalovat systém, ale tady nastal problém, vložil jsem DVD a restartoval systém, zmáčkl F12 na bootování, vybral DVD mechaniku, a začalo načítání souborů, po pár sekundách se ale notebook vypnul, zapnul jsem jej tedy znovu a opět načítání souborů pak jsem se aspoň dostal do nabídky na vytvoření oddílu, ale pak se opět notebook vypnul, zkoušel jsem to ještě párkrát ale vždy to samé, jinak celou dobu jsem byl připojen k napájení a když zapnu notebook tak normálně najede Windows a vše funguje jak má notebook se mi jinak nevypíná... Díky za pomoc
Při přeinstalování systému se notebook vypíná
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 2550
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
08 čer 2025 16:50
-
- 4
- 1955
-
od Petr pc help
09 led 2025 23:06
-
- 6
- 3727
-
od Laniga
14 úno 2025 14:07
-
- 1
- 2433
-
od petr22
15 srp 2024 21:37
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7381
-
od RIKI22
05 dub 2025 11:04
-