Přendání PC do nového case nelze zapnout Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přendání PC do nového case nelze zapnout
Jsou v nové bedně distanční sloupky, které odpovídají otvorům v základní desce pro přišroubování. Nemusí to být sloupky, ale vylisované výstupky se závitem pro přišroubování základní desky. Jen v těch bodech, kde se základní deska přišroubovává se muže dotýkat sloupků, nebo výlisků na přišroubování. Nikde jinde ne. Jinak hrozí poškození základní desky. Desky jsou ATX a mikro ATX a bedny umožňují montáž obou velikostí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Má to kovové výstupky a deska se dotýká ještě takového toho panelu vzadu(PS2,VGA,LPT...).
Tady je ta deska co tam funguje a zároveň i v Losan case: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... cc=us#N869
A tady ta co mi zlobí: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65g
Tady je ta deska co tam funguje a zároveň i v Losan case: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... cc=us#N869
A tady ta co mi zlobí: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65g
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To jsou značně rozdílné základní desky. Jaké další komponenty dáváš do nové desky (procesor, grafickou kartu, paměti ap.). Značka zdroje a W.
Edit:vzadu, kde jsou všechny konektory to nevadí.
Edit:vzadu, kde jsou všechny konektory to nevadí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
No ke staré desce mám 300W značku nevím ale fungovalo to perfektně 2 roky.Hardware byl přidaný jen grafická karta do AGP8X Ati Radeon 9600 Pro Advantage ale ,přendaný do toho HP Case jsem ji odebral a nechal pouze integrovanou.
A ta nová deska má 400W značku nevím ale už jsem to i koupil jako celek ten PC a ten zdroj byl k tomu.Hardware u nové desky je přidaná jen Grafická karta 9400GT GDDR2 512MB ale s tím problémy nemám ta nová deska jde všude jen ta stará zlobí(v Losan Case jde v pohodě ale v HP zlobí).
A ta nová deska má 400W značku nevím ale už jsem to i koupil jako celek ten PC a ten zdroj byl k tomu.Hardware u nové desky je přidaná jen Grafická karta 9400GT GDDR2 512MB ale s tím problémy nemám ta nová deska jde všude jen ta stará zlobí(v Losan Case jde v pohodě ale v HP zlobí).
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle všeho se základní deska dotýká bedny kde nemá. Pořádně si to prohlídni. Ta nová bedna má tedy jen výlisky a ty asi neodpovídají té staré základní desce, která je jak říkáš menší.
Ona je sice menší ale přesně tam sedne je menší jen na šířku a jinak všechny dírky sedí.
No potřeboval bych to nějak odizolovat ale nevím čím,zkoušel jsem tam dát kapesník a už to pak šlo zapínat/vypínat.Ale stačilo přidat třeba do grafiky kabel k monitoru a trochu se stím hýblo a už se počítač vypl a to tlačítko nešlo,už toho mám plné zuby ale,jelikož ta nová deska je lepší než ta stará,tak bych si rád tu novou nechal a tu starou chci dát někomu jinému v tom HP case a jelikož to nefunguje tak nemohu..

No potřeboval bych to nějak odizolovat ale nevím čím,zkoušel jsem tam dát kapesník a už to pak šlo zapínat/vypínat.Ale stačilo přidat třeba do grafiky kabel k monitoru a trochu se stím hýblo a už se počítač vypl a to tlačítko nešlo,už toho mám plné zuby ale,jelikož ta nová deska je lepší než ta stará,tak bych si rád tu novou nechal a tu starou chci dát někomu jinému v tom HP case a jelikož to nefunguje tak nemohu..

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kapesník není dobrý izolant. Co vlastně chceš odizolovat, když tvrdíš, že všechny díry pasují na výstupky.
Nevím ale nechápu proč,když to nadzvednu(tím kapesníkem,a potřebuji něčím jiným lepším) jde to.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Stará deska je ASRock. Pravděpodobně máš někde u spínání studený spoj a když pohneš deskou (kříží se), tak to rozběhneš. U starého case to jde, protože to "sedí" správně.
//sežeň si v bazaru CPU za 800,- + paměť za 300,- a máš o generaci lepší PC. Pokud tedy ta nová deska funguje.
//sežeň si v bazaru CPU za 800,- + paměť za 300,- a máš o generaci lepší PC. Pokud tedy ta nová deska funguje.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Tak v budoucím týdnu si pořídím takové "papírové" nevím z čeho to je,podložky,kterémi zkusím podložit desku. 

Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Re: Přendání PC do nového case nelze zapnout Vyřešeno
Problém jsem vyřešil,pod desku jsem vložil papír a jak kouká z CASU třeba PS2 port a tak,tak to kovové přes co to vyčnívá jsem pořádně zamačkl.Funguje to. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2137
-
od Cleric
Zobrazit poslední příspěvek
07 čer 2025 21:02