Zdravim koupil jsem si nove pc a nejedou mi na nem vesmes zadne hry....nebo spise jednou ale jen chvili a vsechny delaji vesmes to same....hra se bud sekne a za moment rozjede a dela to co minutu napriklad nebo mi to hodi cerny monitor a nebo mi to nahazi na obraz sum ktery zmizi az resetuju pc....
Sestava : Win 7
Intel core i7
4gb ram
Geforce gtx285
Nove PC nejdou hry!
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nove PC nejdou hry!
Jaký je v sestavě zdroj? Moc bych za to nedal, že je slabý.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
zdroj: Seasonic 500W SS-500ET-F Bronze OEM
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Máš nejnovější whql ovladače?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud kalkulátor u ASUSů nekecá, tak by to opravdu mohlo být zdrojem. Předpokládal jsem, že v sestavě máš DVD mechaniku, jeden HDD a paměť ve dvou slotech. Toto plus uvedený procesor a grafika by podle nich mělo mít zdroj 600W.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ten kalkurátor je pro kočku, pro přídavnou PCI kartu mi dal 10W navíc. To žere HDD při plném zatížení, karta si maximálně vycucne 3W.
Ale ICore 7, GTX 285 jsou největší žrouti, na ně mít takovou malou elektrárnu, to už ani značkový 500W zdroj někdy nemusí utáhnout.
Ale ICore 7, GTX 285 jsou největší žrouti, na ně mít takovou malou elektrárnu, to už ani značkový 500W zdroj někdy nemusí utáhnout.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Jasně ten zdroj je již na hranici, i když má menší rezervu. Jaký systém 32/64bit, je možné že verze 64bit není kompaktní s verzemi 32bit her. Ale možná je již situace jiná, a již existují nějaké hry ve verzi 64bit.
je tu prave 64bit win napadlo me ze by to mohlo byt tim.....kdyby to neutahl zdroj tak by to padlo snad cele ne???
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
64bitové OS mají i 32bitové jádro. Aplikace které jdou spustit jen v tom 32bitovém modu se instalují do c:/program files (x86)/....
Já sám mám 64bit os a neměl jsem problém s ani jednou hrou.
Já sám mám 64bit os a neměl jsem problém s ani jednou hrou.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Jak by se to chovalo neví přesně nikdo, ale mně se to podobně chovalo, když byl na hraně zdroj od Fortronu. Přidal jsem 150W a změnil značku na Chieftec a problémy vymizely. Ve tvém případě si jen procesor s deskou a grafika (údajně) sami sahají pro 500W. Samozřejmě, že je všechno nadhodnocené, ale celá sestava těch 500W patrně vycucne jak prd a předpokládám, že nebýt zdroj 80+, tak s tím ani nehne a být to nedej bože EC, tak řešíš problém odpálených komponent.
Ahoj,
v nějakým článku jsem četl, že na WIN 7 jde 85% her, které jdou na XP. Je ale možné, že hry, které si chceš do compu nainstalovat jsou již staré a s novým OS prostě nekominují. Neříkám, že je to na 100% pravda, ale je to jen jedna z možností.
Pokud to jsou nové hry (jako FIFA 10, Call of duty 6...) tak si myslím, že to tvá grafická karta neutáhne (což u dnešních nových compech mi přijde apsurdní), nebo jsi dostal v sestavě nějaký vadný kus (např. grafický karty).
Pokud se ti to nepodaří vyřešit, normálně bych to přinesl do prodejny, kde si to koupil a nechal jim to tam na opravu (jest-li ten comp má ještě záruku, tak je to v poho).
v nějakým článku jsem četl, že na WIN 7 jde 85% her, které jdou na XP. Je ale možné, že hry, které si chceš do compu nainstalovat jsou již staré a s novým OS prostě nekominují. Neříkám, že je to na 100% pravda, ale je to jen jedna z možností.
Pokud to jsou nové hry (jako FIFA 10, Call of duty 6...) tak si myslím, že to tvá grafická karta neutáhne (což u dnešních nových compech mi přijde apsurdní), nebo jsi dostal v sestavě nějaký vadný kus (např. grafický karty).
Pokud se ti to nepodaří vyřešit, normálně bych to přinesl do prodejny, kde si to koupil a nechal jim to tam na opravu (jest-li ten comp má ještě záruku, tak je to v poho).
Kopni toho co Ti stavěl PC do prd... Proč Ti nedal 600, 700w zdroj? Tahle grafika žere, takže ho vyměň.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9235
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-
-
- 11
- 19114
-
od cemel