čau
pls doporučne nejaký free antivir
Ideálně aby nebyl příliš náročný a byl v češtině.
Předem dík za jakoukoli reakci
Free antivir
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Free antivir
Nejnovější AVAST 5 je skvělý 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- MartinZX9R
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.
..Microsoft Security Essentials v češtině..mám ho ve W7 a je ok
http://www.microsoft.com/security_essen ... ?mkt=cs-cz
http://www.microsoft.com/security_essen ... ?mkt=cs-cz
Doporučuji NOD... Není uplně zdarma, je to 30ti denní trial verze ale po těch 30ti dnech stačí odinstalovat a nainstalovat znovu a funguje dalších 30 dní.. funguje bez omezení a od té doby co ho mám se mi do PC nedostal ani jeden vir..
Respektive o žádném nevíš. Já teď projížděl PC několika antiviry a různé našli trojana, kterého jiný neviděl.
no neco co budu muset každejch 30 dni přeinstalovat nechci ale dik za navrh
jina moznost nez ta mrkvosofťárna a avast neni?
avasta sem kdysi míval ale blokoval mi Lineage tal šel
tu mrkvosofťárnu skoušim .... zajímaly by mě vaše názory na ní
jinej free antivir by nebyl?
jina moznost nez ta mrkvosofťárna a avast neni?
avasta sem kdysi míval ale blokoval mi Lineage tal šel
tu mrkvosofťárnu skoušim .... zajímaly by mě vaše názory na ní
jinej free antivir by nebyl?
je ale je to náročnější na systém na výkon AVGFREE 9
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Pochybuju, že opakovaná instalace zkušební verze NODu je v souladu s licenčními podmínkami. Kdyžtak to někdo prověřte. AVG Free je pěknej zmetek.
Já osobně doporučím avast! Home 5 nebo Aviru.

Já osobně doporučím avast! Home 5 nebo Aviru.
Krtek v obou případech neví co mluví

PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
tak sem nainstaloval tu mrkvosofťárnu a naplnila moje očekávání .... brzdí mi to systém a brutálně
předtím sem měl ESS, ten taky neni nenáročnej ale to co to dělá teď je děs
předtím sem měl ESS, ten taky neni nenáročnej ale to co to dělá teď je děs
Je pravda že to přeinstalování toho ESETu je trochu nepraktické, ale zase mi ESET nezatěžuje skoro vůbec systém, a jak řikam žádny vir v PC... ted uz jsem to dlouho nezkousel, ale kdyz jsem ho měl nově nainstalovaný, ten ESET, tak jsem zaroven zkousel kontrolovat i jinymi antiviry a nic to nenašlo, takže bych řekl že je ESET Antivirus celekm spolehlivý...
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”