Chtěl jsem si pustit pár videí z rakouské stránky televize ORF, ale nechtějí se spustit. Zkoušel sem to jak v Chrome tak IE v8. Mám WMP 11 (Win XP) a je aktuální. Windows mají taky všechny aktualizace k dnešnímu dni. WM Recorder mi hlásí soubory typu *.asx, což by měli být "playlisty". V prohlížečí mi to hlásí "Připojování k médiu..." ale pak nic nezačne hrát. V Chrome to nepíše nic.
Tady je link na jedno z videí:
http://tvthek.orf.at/programs/1203-Zeit ... it-im-Bild
Jiná videa z jiných webů jako You Tube, Google Video... mi jedou bez problémů.
Prosím vás, nemáte někdo nápad nebo nevíte jak tato videa rozchodit nebo proč se mi nechtějí přehrát? Díky moc!!!
Nechce se přehrávat video v prohlížeči (ASX)
Re: Nechce se přehrávat video v prohlížeči (ASX)
Já mám Win7 a prohlížeč Opera. Po kliknutí na ten odkaz se mi zobrazila zpráva, že si musím nejprve nainstalovat zásuvný modul pro Windows Media Player. Dalo mi to možnost skočit na stránku pro stažení, takže problém je možná v tom zásuvném modulu. WMP sice můžeš mít nainstalovaný, ale ne jako zásuvný modul v prohlížeči.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
No jak to myslíš že nemám nainstalovaný zásuvný modul WMP? Já na té stránce jeho okno mám akorád že se mi v něm nespustí video. Kámoš mi psal že u něj ve Firefox to dokonce vyhodilo runtime error. Tož nevím no. Tady je screenshot.

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mě to taky shodilo firefox
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Firefox 3.6, Opera 10.10 a IE 6.0 - přehrávání mi funguje.Rozhodně by to chtělo přeinstalovat zásuvný modul WMP v tom kterém prohlížeči.
Ahoj, firefox mi to taky shodilo ikdyž já mám Xp, a v IE to napsalo error 404 a... Požadovaná stránka nebyla nalezena. Možná, že vámi požadovaný video již není k dispozici. 

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Je tam pořád, před chviličkou jsem to zase zkoušel.
Děkuji za asistenci. Takže je vidět že jsou lidi, kterým to funguje. To je důležité. Teď ještě zjistit jak to rozchodit tady u mě. Jak se dá přeinstalovat ten modul to teda netuším. Pravým tlačítkem se nikam nedostanu.
Aktualizace:
Video mi šlape ve Winampu. Takže jde zřejmě o problém s WMP? Mám jak sem psal verzi 11 plně aktualizovanou...
Ve WMP to i přes pokusy změnit nastavení sítě nejede a hlásí to chybu "Program Windows Media Player nenalezl soubor."...
Aktualizace:
Video mi šlape ve Winampu. Takže jde zřejmě o problém s WMP? Mám jak sem psal verzi 11 plně aktualizovanou...
Ve WMP to i přes pokusy změnit nastavení sítě nejede a hlásí to chybu "Program Windows Media Player nenalezl soubor."...
Dej sem screenshoty všech chybových hlášení.
WMP (ať už samostatný nebo v prohlížeči) mi dává jen jedno hlášení a to toto: "Program Windows Media Player nenalezl soubor. Pokud se pokoušíte přehrát, vypálit nebo synchronizovat položku, která je ve vaší knihovně, může se jednat o položku, která ukazuje na soubor, který byl přesunut, přejmenován nebo odstraněn." Přičemž mě dává možnost nápovědy na: http://www.microsoft.com/windows/window ... d=80070040
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 4957
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
30 srp 2024 09:29
-
-
-
Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3251
-
od petr22
14 led 2025 22:40
-
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2694
-
od HelFix
12 pro 2024 13:50
-
-
- 2
- 1105
-
od extrem