kde je docasna slozka stahovani
kde je docasna slozka stahovani
prosim moc o radu kam kde je docasna slozka stahovani kdyz treba stahuji film v IE tak se mi stahuje a az je stazeny tak se skopiruje tam kam jsem si zadal ale ja bych potreboval vedet kam se uklada nez je uplne stazeny.dekuji predem moc
Re: kde je docasna slozka stahovani
Do nějaký TEMP složky. Ale IE nepoužívám, tak víc neporadim.
- foto1977
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
ahoj taky by mě to zajímalo, nedávno jsem stahoval film
a chtěl jsem se na něj podívat dřív než se celej stáhne a nemohl jsem ho najít.
Jde mi o win vista a ie8.
a chtěl jsem se na něj podívat dřív než se celej stáhne a nemohl jsem ho najít.
Jde mi o win vista a ie8.
Není to tohle:
http://www.extrawindows.cz/deset-tipu-pro-internet-explorer-8
Jak na prohlížení uložených dat?
Zajímá vás, co jsou vlastně dočasné soubory a soubory stažené prohlížečem zač? Předtím, než je z počítače odstraníte, zkuste si je prohlédnout. Okno správce souborů s příslušnou složkou zobrazíte pomocí funkce Nástroje | Možnosti Internetu. Pokračujte tlačítkem Nastavení v sekci Historie procházení. Zobrazí se nové okno, ze kterého si správce souborů s příslušnými složkami otevřete tlačítky Zobrazit objekty a Zobrazit soubory.
http://www.extrawindows.cz/deset-tipu-pro-internet-explorer-8
dekuji ale to neni ono
Ahoj, myslíš složku "Temporary Internet Files"?
Ta bývá zde
c:\Documents and Settings\%USERNAME%\Local Settings\Temporary Internet Files
Ta bývá zde
c:\Documents and Settings\%USERNAME%\Local Settings\Temporary Internet Files
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
ne ja nemyslim kde je nejaka slozka ja nevim do jake slozky se to stahuje nez je to stazeny komplet.vubec netusim kam.v tempu to rozhodne neni
stejně ti na to nepude kouknout když to není dostahovaný
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Ano, soubory se stahuji *vetsinou* do slozky (nebo nektere z podslozek) v Temporary Internet files. Jenze ma jiny nazev a priponu nez se zkopiruje po dokonceni stahovani. a stejne Ti do toho nepujde kouknout 
*vetsinou* dodavam proto, ze existuji ruzne download managery ktere stahuji jinym zpusobem a ktere umoznuji i nahled filmu (pokud stahujes rozbaleny).

*vetsinou* dodavam proto, ze existuji ruzne download managery ktere stahuji jinym zpusobem a ktere umoznuji i nahled filmu (pokud stahujes rozbaleny).
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
Tak to vyhledej podle názvu stahovanýho souboru.
Všechno co stahuješ přes IE by se ti mělo stahovat nejprve do adresáře c:\Documents and Settings\<tvůj_účet>\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\ a zde se vytvoří dočasný adresář (např. ABCDEFGH), do kterého se to stáhne všechno včetně obrázků a jiných souborů. Udělej si pokus: Zobraz si v průzkumníkovi anebo Total Commanderu výše uvedený adresář, abys viděl všechny vytvořené podadresáře, pak spusti stahování třeba filmu a v průběhu stahování se přepni na zobrazení toho adresáře. Měl by se tam objevit další podadresář s názvem, který tam předtím nebyl a právě do něj se ten film stahuje. Název tohoto pracovního adresáře je pochopitelně vždy jiný.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
tak tam nic takoveho nemam.asi jsem zapomel rici ze mam windows 7.
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”