Ahoj,
mám multifunkční tiskárnu hp 1315 all-in-one a nedávno mi začala naustále svítit kontrolka "Zkontrolujte tiskovou kazetu". Ať dělám co dělám, pořád to svítí a nechce tisknout. Kazety jsem zkontroloval, doplnil, mnohokrát znova a znova nasadil a pořád nic. Mezi desítkama zapnutí a vypnutí se občas zadaří a error nesvítí a tiskárna tiskne. Většinou to ale nevydrží dlouho a zase to hodí ten error, ale když tiskne, tak výsledek je naprosto v pořádku. Zkoušel jsem tiskárnu otevřít, objevil jsem slušnou hromádku inkoustu na houbičce pro čištění černé cartridge, hromádku jsem odstranil a houbičku jsem otočil tou méně "napitou" stranou. Houbička od barevné cartridge tam hromádku neměla, tak jsem ji nechal jak byla. Jinak jsem vevnitř neviděl nic, co by bylo na první pohled špatně. Přesto se tiskárna po opětovném zapnutí chová stejně. Prosím o radu, jestli jste se někdo s tím setkali, nebo jestli se v tiskárnách vyznáte...
Jirka
//"Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu."
Zdroj: Pravidla fóra
//změna názvu z původního " Problém s tiskárnou "
//mmm
Neustále svítit kontrolka "Zkontrolujte tiskovou kazetu".
Re: Problém s tiskárnou
Měl jsem HP 1110 All-in-one a ta mi zase dělala při každém zapnutí "úhybné manévry" - tisková hlava se ne a ne zastavit. Také jsem ji rozebral (byla už po záruční lhůtě) a ten kopeček odkapaného a zaschlého inkoustu jsem tam měl také. Problém se nevyřešil ani po jejím vyčistění. Tisknul jsem dost často, takže k zaschnutí trysek nemohlo dojít. Pravděpodobně odešla elektronika. Oprava by byla jen o něco málo stovek korun levnější než koupě nové tiskárny, tak jsem si tedy koupil novou. Tentokráte pro změnu HP F2280 All-in-one. Musel jsem oželet původní (ještě nepoužité) tonery, protože u této tiskárny jsou opět jiné (!), ale tisknu ...
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2893
-
od krystofb
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 11:35
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15891
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:58
-