Potřebovala bych poradit ohledně instalace Win 7 na svůj Notebook FS, Amilo. Vím, že tento typ podporuje jen Visty, ale přesto bych ráda instalovala zakoupené win 7 ( "paralelně s Vistami "). Samozřejmě počítám s tím, že Win 7 nemusejí na mém ntb chodit optimálně ( pokud vůbec ), přesto bych to ráda zkusila. Při instalaci mi PC hlásí, že nevidí disky.....Existuje nějaký způsob, jak ty disky " zviditelnit" a umožnit instalaci ?
Předem děkuji za jakoukoliv radu Š.
Win 7 - co dělat když jej PC nepodporuje ? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Win 7 - co dělat když jej PC nepodporuje ?
Moc nerozumím otázce. Ty víš že podporuje max. Vistu a ty chceš navíc paralelně i W7 - t.j. dva systémy, kdy to nejspíš nebude funguvat vůbec?
Ano,poněkud pozdě jsem zjistila, že počítač Může !! mít s win 7 problém. A ano,chci to zkusit.... Jinak XP prof. zde paralelně fungovalo až do mého smazání. Nemyslím, že by měl být problém ve "vnitřnostech", ale v propagaci Vist výrobcem.
-
- Pohlaví:
Problém je samo ve vnitřnostech, protože to neutáhnou. Tak to zformátuj a nainstaluj si na zkoušku W7. 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co máš konkrétně za notebook?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Amilo Xi 3650
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A z kama máš že ho nepodporuje? Na webu jsem normálně našel ovladače...
//Pardon tak ne, je to jen nějaký diagnostický SW
Každopádně je možné že půjdou použít ty ovladače z vist
//Pardon tak ne, je to jen nějaký diagnostický SW

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Jojo, to jsem taky koukala. Ale poté co mi nešly nainstalovat, tak jsem kontaktovala FS a prý ntb. nepodporuje win 7.Nic méně ať už podporuje nebo ne, tak mi stále ntb hlásí, že nevidí ani 1z disků..Takže fakt nevím.
No jestli víš o nějakých jiných ovladačích, tak mi pošli link, pls
No jestli víš o nějakých jiných ovladačích, tak mi pošli link, pls

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud výrobce HW, nenapíše ovladače pro operační systém a to patrně nemá v úmyslu, můžeš se stavět se svou tužbou na hlavu a stejně to nepůjde. Leda by sis ovladače napsala sama... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám 5 let starý NTB(ovladače pouze pro XP) a bez problému na něm provozuju Win 7. Systém si našel všechny potřebné ovladače kromně zvuku. Já bych se toho nebál, pudto půjde, či nepůjde.
domitea píše:Já bych se toho nebál, pudto půjde, či nepůjde.

- mike127
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A Windows 7 Upgrade advisor jsi zkoušela? Kolik ovladačů ti to napíše že "nejsou"?
Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”