PC OnPoint

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Delfi64
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

PC OnPoint

Příspěvekod Delfi64 » 22 úno 2010 21:22

Ahojky,potřebuji poradit - několik let jsem s úspěchem používala PC OnPoint.Také několik let používám Nod.Po celou dobu si tyto dva programy navzájem nevadily,ale před časem mi Nod nahlásil vir právě v programu PC OnPoint a tak ho už nemůžu spustit a ani nedovolí znovu stáhnout PC OnPoint a nainstalovat.Při stahování mi Nod hlásí : infiltrace Win32/Adware.ErrorClean aplikace .Zkoušela jsem to z několika serverů,ale výsledek je stále stejný.Ten paličák mi nedovolí nainstalovat tento skvělý program :idea:
Poradí mi někdo,jak tyto dva zase s kamarádit?Díky,Delfi.

Reklama
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: PC OnPoint

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 22 úno 2010 23:31

Zdravím... Ta hláška NODu je nejspíš výstižná.. tento program se snaží být v konkurenci až tak dobrej... že občas najde, i to co by neměl. Dle ohlasů a mého testu. Prostě není spolehlivej a proto byl zařazenej do virový databáze..
Teď mi scanuje asi minutu a půl a už 2400 problémů... přitom sem to včera projel dvěma čističi... /TuneUp, CCleaner/. Asi je pečlivej... Asi ale až moc... to je můj názor... Můžeš NODu přidat v nastavení výjimku, ale raději používej něco jiného.

Delfi64
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Delfi64 » 23 úno 2010 19:18

Jo, pečlivej teda je - co mám Noda,tak mám klid od virů,ale PC OnPoit je taky dobrej.Podobný program fakt neznám :-( .

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 23 úno 2010 21:40

Ano, ano - o tomto programu jsem na tomto fóru psal již 1.6.2006 - kukni sem. Je skutečně důkladný, až si myslím, že někdy nabízí k výmazu i takové položky, které jsou pro chod některých aplikací důležité. Není proto nutné vždy odklepnout povolení výmazu celého nabízeného seznamu tzv. problémů. A navíc doporučuji kombinovat občasnou kontrolu i jinými programy (CCleaner apod.). Navíc ta adresa programu je u NODu skutečně na černé listině - přes NOD32 ho prostě nestáhneš (nevím jak jsou na tom jiné antiviry).
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 24 úno 2010 08:09

Vyzkoušej *SystemCare.. třeba od IObit... http://www.slunecnice.cz/sw/advanced-windowscare/ atd...

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”