Zdravím,
hledám nějaký program na ukládání a správu kontaktů, třídění do skupin a následné vyhledávání. Co jsem našel na Slunečnici mě nijak moc neoslovilo, hlavně z uživatelské stránky a vždy mi něco chybělo. Zatím co jsem se ptal v okolí, všichni doporučovali mailové kliety, ať už MS Outlook nebo Mozilla Thunderbird. Existuje i nějaké jednoúčelová alternativa? Nebo něco online? Doporučte, prosím.
Děkuji!
Správce kontaktů, adresář
Re: Správce kontaktů, adresář
V zásadě jde o tabulku a třídění podle jednotlivých sloupců, takže:
- Jsi-li pokročilý uživatel Excelu, respektive znáš-li někoho, kdo by ti udělal šablonu, mělo by to být jednoduché řešení, a navíc bys ani nemusel shánět další program (máš-li Excel, což se dá předpokládat; není to ale pravidlo, třeba já nemám ani Excel, ani Word
).
- Nebo bys mohl zkusit vytvořit (nechat si vytvořit) něco v PHP/MySQL.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Re: Správce kontaktů, adresář
Díky za radu, vím, že šablonou v Excelu to řeší hodně lidí. Jistě, PHP napojené na MySQL by bylo ideální, ale to už bych musel ukecávat někoho docela hodně... No a nebo se to můžu naučit
Každopádně díky za radu s Excelem, vůbec mě to nenapadlo, přestože je to tak používaný...

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 16101
-
od ja2311
Zobrazit poslední příspěvek
11 led 2025 09:08
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7190
-
od RIKI22
05 dub 2025 11:04
-
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 2997
-
od mmmartin
21 zář 2024 10:40
-