Prosím o pomoc,před delší dobou jsem odinstaloval hru(Bet on soldier) a když si ji chci znovu nainstalovat,hlásí mi to :Bet on soldier is all ready installed,uninstall it first !
Ale ať hledám jak hledám v pc jsem nic nenašel ani pod výrobcem ani pod názvem hry ani pod vydavatelem,koukal jsem tu na ten program hjt,nebo jestli je na to jiný program,ale nejsem zdatný v pc tak se do toho sám moc pouštět nechci,tak prosím někoho o pomoc touto cestou,budu vděčný za jakoukoliv pomoc.
P.S.-ccclenrem to mám už projetý(vyčistilo mi to 100Giga:-)
//přesunuto ze sekce HJT
//mmm
nejde znovu nainstalovat hra Vyřešeno
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nejde znovu nainstalovat hra
Zdravím...
Takže v ovládacích panelech přidat/odebrat programy, vidět není?. Možná to bude chtít jiný kalibr typu Perfect Uninstaller... mohl bys zkusit i Windows Installer CleanUp /nevím jakým stylem se ta hra instalovala...
Takže v ovládacích panelech přidat/odebrat programy, vidět není?. Možná to bude chtít jiný kalibr typu Perfect Uninstaller... mohl bys zkusit i Windows Installer CleanUp /nevím jakým stylem se ta hra instalovala...
v ovládcích panel to vidět není,a jak ten uninstaller funguje?(projede pc a tam by se mělo objevitnějaký soubor s tím názvem hry?)
Dával jsem to i do vyhledávače ,ale prostě to tam nikde nemůžu najít ,ale při instalaci mi to hlásí že to tam je .
Mám takový dojem že se to instalovalo klasickým install vizard
Dával jsem to i do vyhledávače ,ale prostě to tam nikde nemůžu najít ,ale při instalaci mi to hlásí že to tam je .
Mám takový dojem že se to instalovalo klasickým install vizard
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj. Pokud máš ccleaner, dej pročištění registrů! Pokud ani to nepomůže, zkus otevřít editor registrů ( start->spustit-> napiš regedit a zkus tam dát hledat (úpravy->najít) název té hry nebo část názvu) pokud to něco najde, smázni to. PS: než začneš mazat, zálohuj si je a to soubor->exportovat!!!
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Jo.. nejspíš ti zůstal nějakej záznam v registrech... jestli ti pomůže Perfect Uninstaller nevím.. pokud se nebude mít o co opřít... na hrabaní v registrech používám http://www.slunecnice.cz/sw/regscanner/
ted jsem to projel ccclenerem našlo to 2 chybějící MUI odkazy,dal jsem je opravit a zkusil znovu instalovat hru,ale hláška že už tam je a že to mám odinstalovat se objevila znovu a novém spuštění cclenru tam ty chyby byly zas
-
- Pohlaví:
Ja píše pikaso.andreas - Start - Spustit - regedit a Enter. V editoru reg. stiskni CTRL+F a zadej název. Prohledej celý registr. Některé podklíče mají jiný název tak opatrně na to co odstraňuješ.
tak jsem to udělal vše,před smazáním exportoval,byly tam 3 dva mi smazat šli ale třetí ne po dalším vyhledávání se tam objevilzas ab(Výchozí) REG_SZ (0.0.0.00000000).(c21dd364-da44... atd.)
po odstranění (hodnota není zadána),ale když jsem dal znovu najít byl tam zas
po odstranění (hodnota není zadána),ale když jsem dal znovu najít byl tam zas
-
- Pohlaví:
Zkus to bez toho exportování - já to nikdy nepoužil.
Edit: Co je to vlastně za hru? Resp. Odkud pochází a je legál? Pokud se zde trápíme s nějakou ochranou pak také nemusíme mít velkou šanci /pomíjím pravidla fóra/
Edit: Co je to vlastně za hru? Resp. Odkud pochází a je legál? Pokud se zde trápíme s nějakou ochranou pak také nemusíme mít velkou šanci /pomíjím pravidla fóra/
je to originál FPS od firmy KYLOTON a je komplet v češtině
takže mám vymazat to co jsem zálohoval? To by šlo ale že mi nejde ten třetí odstranit:-(
takže mám vymazat to co jsem zálohoval? To by šlo ale že mi nejde ten třetí odstranit:-(
-
- Pohlaví:
Nejde odstranit ani nadřazená hodnota? Můžeš sem dát screen jak to vypadá /abychom neodstranili něco co bychom neměli/.
jen maličkost jak se dělá ten screen
Když jsem dal zkopírovat tak je to toto:HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\LowRegistry\Audio\PolicyConfig\PropertyStore\647e6421_0
a jak se dá ostranit ta nadřazená hodnota?
Tak ted mi došel meil od podpory vydavatele že je to v těch registrech

Když jsem dal zkopírovat tak je to toto:HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\LowRegistry\Audio\PolicyConfig\PropertyStore\647e6421_0
a jak se dá ostranit ta nadřazená hodnota?
Tak ted mi došel meil od podpory vydavatele že je to v těch registrech

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3232
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
08 zář 2024 15:12
-
- 2
- 2885
-
od petr22
04 pro 2024 14:59
-
-
Nejde nainstalovat ma Amdroid 14 Spotify
od Tazator » 26 zář 2024 15:03 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2497
-
od Tazator
30 zář 2024 06:02
-
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3864
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-