Ïnternet explorer Nejde
Ïnternet explorer Nejde
Ahoj už delší dobu mi nejde IE8 několikrát jsem ho musel reinstalovat a nic nepomohlo prosím nenabízejte mi alternativy v podobě nainstaluj firefox apod.... nevíte co stím když ho zapnu tak mi to píše že stránka nemohla být zobrazena
Re: Ïnternet explorer Nejde
A co dalšího jsi zkoušel kromě jeho přeinstalace?
upgradovat na nejnovější verzi...to bude asi vše nevíš jak to zprovoznit?
Taky mě zlobil,tak jsem ho v nouzovém režimu odinstaloval,vyčistil Ccleanerem a pro jistotu Your Uninstalerem.Po restartu jsem naistalovat IE opět a fachá bez problémů.Celý můj problém je popsaný v článku,,Hláška V aplikaci internet explorer došlo k problému ...''
Měj se Drazor
Měj se Drazor
Že ti nejede IE nic neznamená. ICQ, Skype apod. ti běží? Ping např. na Seznam jde?
Zatim to chápu tak, že je problém jen s prohlížečem a ne s připojením počítače k internetu.
Zatim to chápu tak, že je problém jen s prohlížečem a ne s připojením počítače k internetu.
Ano vše běží jak má jen ten prohlížeč....ale ten IE potřebuju k stahování klienta .-....třeba ted jsem chtěl stáhnout jednu hru (je to legální) u které se stáhne jen klient a pak se v PC už sama dostahuje konkrétně jde o 4story a napsalo mi to že se nemůže uskutečnit připojení s internetem přitom internet normálně běží...to samé s counter stirike source ....když to stahuje mapu tak to napíše error že nelze stahovat atd
???
Nějaká jiná stránka se ti v IE zobrazí nebo ne?
Nějaká jiná stránka se ti v IE zobrazí nebo ne?
ne vubec zadna
Měla jsem před časem stejný problém,nešel IE,dostala jsem radu obnovení systému před problémem ,který nastal a vše se dalo do původního stavu,než jsem to zmrvila.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4662
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 2978
-
od Alferi