TIP: Internetový magazín Objevit.cz

Napište nám o svých webových stránkách, dejte vědět o jakémkoliv jiném zajímavém webu

Moderátoři: Myloš, Mods_senior

Mr. Atsor
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

TIP: Internetový magazín Objevit.cz

Příspěvekod Mr. Atsor » 28 úno 2010 10:37

Obrázek

Dobrý den přátelé,

dovolte mi Vás jménem redakce pozvat na zbrusu nový IT magazín, který naleznete na adrese http://www.objevit.cz" onclick="window.open(this.href);return false;. Fórum je součástí portálu eRW.cz, který vlastním a skrze jednu jednoduchou registraci se můžete dostat nejen ke komentářům, ale i například na fórum, se kterým magazín spolupracuje.

Celý projekt je zaměřený na IT, tedy počítače, internet, ale specializujeme se i na rozhovory, ankety a podobné. Cílem magazínu je nekonkurovat velkým magazínům, jako je třena Živě.cz, Lupa.cz a další. Naším cílem není informovat o všem, co se na internetu děje, ale pouze o tom důležitém a to doplnit zajímavými událostmi a jinými zajímavostmi, které jinde nenaleznete.

Magazín denně publikuje více jak 3 články, pracuje na něm několik redaktorů a spolupracuje s dalšími projekty. Budeme velice rádi, pokud se zaregistrujete, nabídnete nám výměnu odkazů do sekce Partneři nebo se přihlásíte jako dobrovolný redaktor. Kritiku rádi uvítáme.

Jirka.

//edit Ltb
"Přátelství postavené na virtuálních identitách je jen šidítko, kterým ukájíme vlastní duše trpící více či méně syndromem osamělosti."

Reklama
Stene
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Re: TIP: Internetový magazín Objevit.cz

Příspěvekod Stene » 28 úno 2010 10:45

Nevím co přesně by měl magazín obsahovat, ale spracované to máš hezky..

Jinak nahoře máš banner odkazující na hostingy a tím jaksi porušuješ pravidla.. Když jsem sem dával stránku s hostingem na ic.cz tak mě to také hned zrušili. Je to naprosto debilní pravidlo, které se dodržuje podle toho, kdo z moderátorů to kontroluje. Jeden to nechává a další toto vlákno hned zamykají.

//Ltb: tady asi došlo k omylu, o banner na jiných stránkách se nezajímáme ;-) Z webtipů odstraňujeme témata obsahující komerční projekty, kde se autorovi jedná pouze a jen o neplacenou reklamu - např. na eshopy.

Mr. Atsor
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Re: TIP: Internetový magazín Objevit.cz

Příspěvekod Mr. Atsor » 28 úno 2010 11:15

Nezlob se, ale teď ti nerozumím. Pravidla sekce jsem četl a jaký banner hostingu myslíš? Na tom webu? :blush:

Jinak, je to IT magazín, tedy počítače, internet a tak dále, to má obsahovat :)
"Přátelství postavené na virtuálních identitách je jen šidítko, kterým ukájíme vlastní duše trpící více či méně syndromem osamělosti."

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”