Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně ukládání "domácího" videa ve formátu AVCHD. S kamerou Panasonic HDC-HS300 budeme mít brzy natočených 16 hodin videa a já bádám nad tím, jak je nejlépe uložit. Přiznám se, že se stříháním se moc mazat nebudu, budu-li vůbec, neb na to nemám moc času. Takže to bude docela pěkná hromádka dat. DVD bych už teď potřebovala asi 20 a já bych to měla ráda na jedné hromádce. Naivně jsem si myslela, že si data uložím na externím disku a ten pak přes usb připojím k televizi a budu se dívat. To se samozřejmě neděje a přiložený program HD Writer nabízí pouze uložení s následným spuštěním opět přes něj (na počítači) nebo vypálení. Šlo by nějak ta data uložit na disk v takovém formátu, aby bylo možné jenom připojit ten externí disk k TV? Popřípadě zvažuji vypalování na BD, kam se toho víc vejde, ale vypalovaček BD nějak není moc na výběr a vůbec si nejsem jistá, zda je to správná cesta. Prosím o radu, jaký SW použít nebo vůbec jak to celé řešit. A co takhle multimediální pevný disk nebo přehrávač?
Díky za radu, KH
ukládání dat v AVCHD; vypalovačka Blu-ray
Re: ukládání dat v AVCHD; vypalovačka Blu-ray
S tím připojením k TV: ty máš televizi s USB? a co umí přehrávat za formáty? To bych si asi zjistil především.
Pro vypálení na placky bys to musela minimálně prohnat nějakým authoringovým sw.
Pro vypálení na placky bys to musela minimálně prohnat nějakým authoringovým sw.
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”