Zdravím vás.
Po několika měsících jsem konečně dostal možnost nainstalovat si windows 7 a vyjet si crysis na vysněnou příčku Ultra hight setings.
Hra po grafické stránce klouže hezky.ALE!Již od zapnutí (Nájezd loga EA Games) Jakoby se sekal zvuk.Všechno funguje jak má ale i při hře se sekává zvuk a dělá takové jakoby kovove mimozemske zvuky:(:D no čistě a jednoduše se mi neseká obraz ale zvuk...Přivádí mě to k šílenctví protože jsem se prioritně bál že to grafika neutáhne ale naopak nejde zvuk:( Hratelnž je to hezke ale bez zvuku nic moc...
Kdyby se již někdo potkal s podobným problemem jako ja nebo věděl čim by to mohlo být prosím poraďte.Děkuju mockrát
Crysis PROBLEM
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Crysis PROBLEM
Je hra originál? Dělá to jen v ní?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
hra je je origoš ano...na Xpčkach a s HIGHT seting se to nestalo ani jednou...a děje se to jenom ve hře...přehrávání hudby a filmu jde bez problemu...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A v žádné jiné hře to nedělá?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Chjó, to jsem si kdysi užil s Drakanem, než jsem upgradoval novější ovladače zvuku, tak se mi pravidelně sekal na mostě
Pak už pomohl jen reset.

Naposledy upravil(a) X dne 02 bře 2010 16:46, celkem upraveno 1 x.
v žadne jine...tak jsem přemyšlel o ovladačich...zkusim tam nasoukat nove ovladače a ozvu se.zatim diky
Já jedu na 2 jadru 2,4 GHZ,512 grafiku od Invidie 9800GT a 2GB ramek...na Xpčkach to jelo na hight naprosto normalně...
Navíc reinstal ovladaču nic neudělal protože tam windows cpe hned ty co první našel...a našel se další problem.Hra si vesele sama vyskakuje z Full obrazu do zobrazení v okně...nemuže to být nějaký problem v Directu?
Navíc reinstal ovladaču nic neudělal protože tam windows cpe hned ty co první našel...a našel se další problem.Hra si vesele sama vyskakuje z Full obrazu do zobrazení v okně...nemuže to být nějaký problem v Directu?
Zkus ho přeinstalovat, či dát ten z DVD.
No problemy přetrvávají takže Crysis si dám na počítač s Xpčkama a budu si uživat aspon ty hight setings:( Jinak.Něměl by prosím někdo nějaky spolehlivý link na stažení hry podobne sorty?(Gears of War/2 nebo podobne next gen věci:))jinak všem děkuji za čas a za rady:) 

S tím tady nikdo neporadí, to si budeš muset poradit sám ... pořiď si do Firefoxu vyhledávací mód: Rapishare Google Arama a skript do Greasemonkey: Rapidshare Links Checker.
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
cau tak ja mam taky nový komp hall 3000 a mam tam windows 7 home edition crysis mi nejde vubec a crysis datadisk jde ale blbne mi zvuk stejne jako tobe takze taky envim
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4043
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06