Ouch, to sou mi ale věci. Tak najednou je z toho problém s Pc. Víš, ve Tvém prvotním dotazu nějak nevidím, že by ses ptal, co máš dělat na počítači, nýbrž co máš dělat obecně. Čtění mezi řádky mi moc nejde, avšak i tam sem se snažil, bohužel bez nalezení nějaké spojitosti. Můžeš mi to tedy prosímtě ukázat, třeba sem se jen přehlédl? Pro jistotu a ulehčení raději i přikládám:
autoprd píše:Čus, lidičky jsem doma celý týden, ale ne že bych si užíval, trápím se nudou nevím co dělat.
Hry mě moc neberou, leda tak si něco vymodelovat v 3d, ale to je divný zabavování.
Neznáte něco, co by mě dokázalo odvázat od nudy?
Nebo nějaká prosba na mě? Vše udělám a velmi rád jen mě prosím zabavte,Děkuji.
V čem vidím chat? Neřekl sem, že ho v něčem vidím, čti prosím co píšu. Tvrdím jen, že tohle není xchat, čímž je myšleno, že se zde nekecá s prominutím o kdejaké kravině, nýbrž toto fórum má svůj okruh debat celkem pevně stanovený. Zkusíme to ale jinak, zkus se sám sebe zeptat, kde bude vhodnější požádat o radu, co s nudou. Na diskuzním serveru jako je xchat či na počítačovém fóru?
A že nepotřebuješ nabrat příspěvky? Jasný. Že to tak nevidíš, či nechceš vidět, ty, ještě neznamená, že tomu tak není. A kam ty na tyhle bláboly chodíš by mě opravdu zajímalo, tohle si s dovolením odcituju
"Proč koukat po vzhledu, když můžeš vycítit jeho vnitřní vzhled.", připomínáš mi Čtvrtníčka a jeho
"S láskou chci vstávat, s láskou chci spát.".
Souhlasím, že jedna rada vedoucí k řešení je mnohem užitečnější než třeba 10, které k němu nepovedou (avšak i přes toto Tvé srovnání se snažíš sbírat příspěvky těmato hloupostma), škoda jen, že ty s takovými moc neplýtváš, viz. celý tento hluboce smysluplný topic nebo jedna z Tvých odpovědí, přikládám:
autoprd píše:Mám rázné odpovědi
1.DOTAZ : Používej skype.
2.DOTAZ : Používej Mozilu.
Vyřešeno.xD
Ba co víc, celé mi to přijde, jak kdyby se mě malé děcko ptalo s čím si má hrát, když ho už Lego nebaví..
A když už reaguješ, tak prosím na všechno. Stále je tu nezodpovězená otázka, vlastně možná rovnou dvě.