Aktualizace aplikací Vyřešeno
Aktualizace aplikací Vyřešeno
Nastal čas, kdy i já potřebuji vaši pomoc. Nebudu tedy odpovídat a radit ale tentokráte vznáším dotaz na vás a prosím vás o radu. Před pár roky jsem přes stránky CNET.COM využíval službu pro aktualizaci programů nainstalovaných na mém počítači. V první fázi se spustil scanner pro sběr informací o všech nainstalovaných aplikacích a vzápětí se na obrazovce zobrazil jejich výpis i s nainstalovanou verzí a také číslo verze dostupné na internetu (pokud existovala novější). Jednoduchým kliknutím šlo pak aplikaci aktualizovat. Tuto službu na výše uvedeném webu již dávno zrušili a nedávno jsem si na ni vzpoměl. Nevíte někdo, zda existuje něco podobného nyní? Předem děkuji.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Díky, pánové (i ti co nejsou zobrazeni, protože mi zaslali SZ). Jak vidím, tak existuje jen ten na Stahuj.cz, ovšem je jen v beta verzi a má spoustu much. Možná později ještě někdo něco objeví ...
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Takže, pokud někdo hledá podobný program, tak jsem ho na webu konečně našel (asi po jednom a půl roce!). Zkuste tedy program UpdateStar - je v angličtině, ale vypadá dobře.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 4382
-
od domitea
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 19:51
-
- 0
- 4650
-
od ArtisPier
21 čer 2024 12:42
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7211
-
od RIKI22
05 dub 2025 11:04
-
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2504