Uživatelský účet u WIN 7

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Uživatelský účet u WIN 7

Příspěvekod Spyke » 04 bře 2010 22:28

V pohodě, jen sem se ozval.

Chápu, že to není asi to co sis představovala, když sis ho donesla domů, ale zatím lepší než drátem do oka. Téma nech otevřené, počkej na vyjádření a pak dej vědět. Kdyžtak to uděláme jinak.. :wink:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

Reklama
Lacik
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Lacik » 21 bře 2010 22:50

Dobrý večer,měl jsem ten samý problém s účtem win sedm.Byl jsem jen standardní uživatel a to toho opravdu moc nemůžete. Tento problém jsem vyřešil jednoduše.Restartoval notebook a ještě před nabootaváním winu jsem vstoupil do nouzového režimu(klávesa F8) safe mode nebo NR s podporou sítě.V nouzovém režimu se vám odkryje účet administrátor přes něj se přihlaste do windows(heslo neni potřeba)pokud máte ntb z obchodu a je tedy nový.Pak klepněte na obrázek účtu administrátor v nabídce start,dejte změnit jiný učet(ten který používate jako standadní uživatel) změňte na Admina.Restartujte compl a nechte ho normálně naběhnout.A už budete jako Administrátor,budete mít všechna práva ke svému účtu.Zdroj Diskusní forum microsoftu.Přeji hezký den! Ps.Budu rád,když vám to pomůže!

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 21 bře 2010 23:00

Jen pro upřesnění - není třeba chodit do nouzáku, stačí u přihlašovací obrazovky stisknout 2x Ctrl+Alt+Del. Pak se objeví přihlašovací klasická obrazovka, kde stačí vyplnit jméno a heslo.
Jinak pokud výrobce nechává administrátorské heslo prázdné...už bych si nic nekoupil. První z rádoby hackerů kdo se pokusí připojit na tvé PC přes net se jménem administrator a s prázdným heslem získá 100% kontrolu počítače. I kdyby to byl jen blbej bot..

KennyGamer
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod KennyGamer » 19 led 2016 22:07

Dobrý den, mám ten samý problém.... mám WIN 10... akorát nemůžu spustit cmd.exe jako správce... píše mi to že mám zadat heslo správce... jenže žádné přihlašovací okénko nevyskakuje... jen je zašedivělé tlačítko Ano a kliákat se dá pouze na tlačítko Ne

V Nouzovém režimu v účtu administrátora, mi nejdou měnit účty... Nevím proč, možná nějaká chyba...
V nouzovém režimu v CMD.exe jsem povolil Admin účet... po přihlášení, nemá tento účet žádná práva atd...

Prosím o pomoc... :/ Četl jsem předchozí rady a zkoušel jsem to podle nich... ale nějak to nejde. Už se tu někdo ptal, jestli to všechno jde obejít, Mohl by mi někdo poradit jak ? Děkuji

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 20 led 2016 09:17

Kenny: Nevstupuj do cizího tématu a založ si vlastní. Viz. pravidla.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Odcizený účet EA ? Příloha(y)
    od PARKR » 30 lis 2024 13:02 » v Hry
    2
    2627
    od PARKR Zobrazit poslední příspěvek
    07 pro 2024 18:09
  • Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
    od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky