Děti a technika resp. Adélka a PC Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Děti a technika resp. Adélka a PC  Vyřešeno

Příspěvekod guest » 06 bře 2010 11:19

Je to trochu OT nicméně se s vámi o to musím podělit. Mám neteř které je 3,5 let a měla tu smůlu, že se tatínek rozešel s maminkou. Ale bydlí vedle sebe, vlastně přes zeď. Adélka se ráno probudí, zapne Skype a volá tatínkovi: "Tatínku jsi tam?". Tatínek není a tak si Adélka pustí nějakou muziku na YouTube a pak zavolá znova. Když tatínek ještě vyspává /dělá na noc v tiskárně/ tak si pustí nějakou hru a hraje dokud se tatínek nevzbudí. Pak jde na čajíček.
///Mně když bylo tolik let, resp. měsíců tak jsem měl jedno plechový auto a garáž mezi kořeny borovice.///

Reklama
guest

Re: Děti a technika resp. Adélka a PC

Příspěvekod guest » 06 bře 2010 11:23

Test

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod krtenek » 06 bře 2010 11:30

Nějak nechápu.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 06 bře 2010 11:35

Pokud bych si mohl vybrat, bral bych raději tvůj osud než osud Adélky. A důvodem určitě není ten rozvod....
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

guest

Příspěvekod guest » 06 bře 2010 11:45

Tam není nic moc k chápání. Skoro čtyřletá holka ráno vyleze z postýlky, zapne PC - Skype a volá tátovi.

guest

Příspěvekod guest » 06 bře 2010 11:46

Já chtěl jenom napsat jaký vztah mají malé děti k technice - více tam nehledejte!

Martimos
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Martimos » 06 bře 2010 11:50

Sice jsem také ještě dost mladá generace, nicméně něco podobného sleduji na své tříleté sestře, která se vyškrábe na poličku, zapne plazmu, hodí do dvdčka pohádku, spustí a čumí :) Jindy za mnou zase příjde máti a prosí, ať jí pustím film, že to neumí. Někde bude asi chyba...
Jednoduchost je maximální propracovanost. - Leonardo da Vinci

Stene
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Stene » 06 bře 2010 12:31

Pro rodiče budující kariéru v práci je pohodlnější posadit dítě k počítači a mít od něj pár hodin klid..
Ale je zajímavé, že tříletá holčička si dokáže vše udělat sama (zapnout počítač, zavolat někomu na skype).. Ani nevím, jestli jsem ve třech letech uměl chodit :lol:

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 06 bře 2010 12:37

Mně když bylo tolik let, resp. měsíců tak jsem měl jedno plechový auto a garáž mezi kořeny borovice.

Holt doba už poněkud pokročila... Jinak to vidí nostalgik a jinak ehm.. vizionář.
Pokud dítě zdravě kombinuje moderní technologii a přírodu (zdr. životní styl), nemám nic proti.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”