Ještě zmíním rozdíl mezi Athlon II X4 630 a Phenom II X4 925. Zásadní rozdíl, kromě ceny tedy, je že Phenom má L3 cache. Řekněme, že ta má vliv v aplikacích na toto citlivých, ale především ve hrách v nižších rozlišeních, řekněme 1024x768 s low, někdy i medium detaily, což si myslím, že s touto sestavou u Tebe nehrozí. Při hraní na vyšších rozlišeních a lepších detailech je vliv L3 cache na výkon nulový. Proto sem sestavu také neosadil Phenomem, ale raději Athlonem, který se mi zdá v poměru cena/výkon lepším kandidátem, rozdíl je přeci jen 6-7 stovek a ty se dají investovat lépe..

Jsme rád, že si zmínil slabý zdroj, jelikož s tím jsem se taktéž setkal. Zákazník si vybere zdroj, od oka to zkontroluješ, řekneš si, že to utáhne. Pc jim tedy osadíš, pustíš, vše funguje a tak ho předáš dále. Bohužel ejhle, při zátěži to najednou nestačí a Pc padá, nj, chyba zákazníka, má si vzít silnější, nebo jsme mu měli říct, že levný EC se pro takou GK nehodí? My jen kontrolovali, jestli to půjde spustit. Nechci házet jen špínu, jistě existují i profesionálové, kteří ti poradí a jsou také ochotní s Tebou vše prodiskutovat, bohužel je jich málo, třeba já sem se na mém místě nesetkal ani s jedním. Líbí se mi Tvá naivita, že to montují lidé, kteří to mají jako hobby a dělají to se snahou, možná zprvu, ale po x letech to většinu přejde. A co ty víš, třeba se jednou dočkáme i těch číňanů..