Téma jsem přesunul do sekce, kam spíš patří. Jinak si myslím, že toto fórum se vždy trochu odlišovalo od ostatních právě tím, že příliš striktně nevyžadovala povinnost držet se PC tématiky a tudíž si zde můžeme pokecat i na jiné téma.
A teď k věci. Nejsem již sice příliš velký zajíc za volantem, nicméně si ještě moc dobře pamatuji, jaké to bylo před sedmi lety, když jsem se ve svých osmatřiceti pustil do autoškolení. Možná díky svému poněkud vyššímu věku, jsem se k tomu snažil přistupovat opravdu zodpovědně a vždy jsem cítil obrovskou trému, před každou jízdou. Dnes bych řekl, že to bylo zbytečné. Ano musíme k tomu přistupovat zodpovědně, ale všechno ostatní nech na instruktorovi. Jsou to zkušení lidé a vědí jak na nás. Tím, že si budeš věci zkoušet nanečisto se můžeš naučit návyky, které budou špatné a pak se jich budeš pracně zbavovat. Každopádně přeji úspěšné zakončení školy a následné tisíce kilometrů v pohodě. Já jich mám zatím 150.000 s jedním škrábancem na boku o kochajícího se německého důchodce, když mi při předjíždění zkřížil cestu

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)