Buďte zdrávi všichni. Mám zajímavý problém. Upgradoval jsem Windows vista na W7 a nějakou dobu vše běželo, pak ovšem začala spousta věcí blbnout a nefungovat (mimo jiné nefungoval JumpList). Rozhodl jsem se po čase, že provedu čistou instalaci, která taky proběhla a všechno vyřešila, kromě právě jumplistů, které pořád nefungují. Zobrazí se, ale ignorují kliknutí na ně. Jedná se o W7 HP 64 bit.
Není to nic životně důležitého, jenom se ptám, jestli jste se s tím někdy někdo setkal a jestli se povedlo vyřešit.
Díky za všechny reakce
Nefunkční Jump List ve Windows 7
Nefunkční Jump List ve Windows 7
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
Re: Nefunkční Jump List ve Windows 7
Zobrazování tzv. jump listu se nastavuje ve Vlastnostech hlavního panelu (pravý klik na lištu hlavního panelu). Není tam sice přímo volba pro nastavení anebo skrytí zobrazení, ale princip bude asi v seskupování tlačítek na hlavním panelu. Zkus vyzkoušet všechny možnosti.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Re: Nefunkční Jump List ve Windows 7
Díky za odpověď, nicméně v tomhle nastavení to není... abys dobře rozuměl, Jump list se mi zobrazuje, jenom ignoruje moje pokyny
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8047
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek