Zdravím, potřeboval bych poradit. Mám windows Xp a nemohu kopírovat věci ze složky do složky (např. ze složky na fleshku či z plochy do slozky jiné - píše mi to cyklická redundantní chyba) a celej PC se občas sekne, popř. se po zapnutí neukáží na ploše složky ani dole hlavní panel. Můžete mi prosím poradit co dělat? Nevím jestli se jedná o virus nebo nějaký jiný problém.
//"Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu."
Zdroj: Pravidla fóra
//změna názvu z původního " Vir nebo jiný problém? "
//mmm
Hláška "cyklická redundantní chyba" při kopírování.
- john.vodka
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vir nebo jiný problém?
Z mého podipius stáhni HijackThis a podle návodu udělej kontrolu. Výsledný log potom hoď sem. Je možné že máš nějakou havěť
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- john.vodka
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hláška "cyklická redundantní chyba" při kopírování.
Jednak můžeš mít chybu na disku - udělej kontrolu disku s opravou případných chyb a též chyby paměti - kontrola pamětí programem Memtest.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”